Σ. Παπανδρέου: “Θεσμικό ατόπημα η αποχώρηση του Προέδρου”

Συντάκτης Νewsroom 10 Νοεμβρίου, 2022 10:18

Σ. Παπανδρέου: “Θεσμικό ατόπημα η αποχώρηση του Προέδρου”

Φιλοξενούμενος της εκπομπής “Πρωινή Περιπολία” ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Δήμου Ορεστιάδας “Είναι στο Χέρι μας” Σάκης Παπανδρέου αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της 8ης Νοεμβρίου.

Ο κ. Παπανδρέου χαρακτήρισε “θεσμικό ατόπημα” από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου την πρόταση για ψηφοφορία περί απόσυρσης του θέματος που έφερε η αντιπολίτευση και αφορούσε στην “Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 116/2022 απόφασης του Δ.Σ. με θέμα: «Γνωμοδότηση για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: «Τέσσερις ΑΣΠΗΕ συνολικής ισχύος 302,4 MW με τα συνοδά έργα τους και διασυνδετική γραμμή μεταφοράς 150kV σε νέο ΚΥΤ»“.

Θεσμικό ατόπημα όμως σύμφωνα με τον κ. Παπανδρέου ήταν και η αποχώρηση του προέδρου που ακολούθησε την φυγή από την συνεδρίαση της Δημοτικής Παράταξης που ηγείται του δήμου. “Η παράταξη του Δημάρχου θεωρεί ότι η δημοκρατία είναι qa la carte“, είπε.


Συνεχίζοντας τόνισε πως κανείς στην αντιπολίτευση δεν είναι ενάντια στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, δεν τις δαιμονοποιούν, αλλά είναι αντίθετοι στην ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίστηκε το θέμα χωρίς να ειδωθούν όλες οι παράμετροι.

Τέλος, ζήτησε να πάρουν θέση και οι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης οι οποίοι “σπανίως μιλούν“.

Αναλυτικά τα όσα συνέβησαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας ΕΔΩ


Συντάκτης Νewsroom 10 Νοεμβρίου, 2022 10:18

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV