Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης παραλαβής στο Δ’ Σώμα Στρατού

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 7 Φεβρουαρίου, 2019 08:01

Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης παραλαβής στο Δ’ Σώμα Στρατού

Μετά την απόφαση του ΚΥΣΕΑ για την τοποθέτηση του Αντιστράτηγου Γεωργίου Καμπά στην θέση του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού (δείτε ΕΔΩ), η θέση που μόλις πρότινος κατείχε, καλύφθηκε από τον Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση (δείτε ΕΔΩ). 

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε εχθές, Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης του Δ’ Σώματος Στρατού “ΘΡΑΚΗ” στην Ξάνθη, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Παναγιώτη Ρήγα, καθώς και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και του Διοικητή της 1ης Στρατιάς.

‘Οπως αναφέρει η ανακοίνωση Τύπου του ΓΕΣ:

Την Τετάρτη 06 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ «ΘΡΑΚΗ»), στην Ξάνθη, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Παναγιώτη Ρήγα, η τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων του Διοικητή του Δ΄ ΣΣ, από τον Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά στον Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση.

Στην τελετή παρέστησαν, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Πτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, ο Διοικητής της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, αντιπροσωπείες Αξιωματικών και Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι των θρησκευτικών, πολιτειακών και πολιτικών αρχών της περιοχής και λοιποί προσκεκλημένοι.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 7 Φεβρουαρίου, 2019 08:01

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV