Ορεστιάδα: Πιστοποίηση Προπτυχιακού Προγράμματος από την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης για το Τμήμα Δασολογίας

Συντάκτης Νewsroom 10 Οκτωβρίου, 2022 11:52

Ορεστιάδα: Πιστοποίηση Προπτυχιακού Προγράμματος από την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης για το Τμήμα Δασολογίας

Επισήμως πλέον έλαβε το Τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του ΔΠΘ στην Ορεστιάδα την πιστοποίηση του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών από το Συμβούλιο Αξιολόγησης και Πιστοποίησης της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ).

Το θέμα είχε γνωστοποιηθεί εδώ και καιρό, μάλιστα ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας Σπύρος Γαλατσίδας είχε αναφερθεί στο θέμα ως ισχυρό πλεονέκτημα του τμήματος τον Ιούλιο, κάνοντας μία αναλυτική παρουσίαση των Τμημάτων της Νέας Ορεστιάδα στο Ράδιο Έβρος και στην εκπομπή Εβροσκόπιο λίγο πριν τις καταθέσεις των Μηχανογραφικών Δελτίων.

Με αφορμή την λήψη της απόφαση πιστοποίησης και επίσημα, στις 30 Σεπτεμβρίου, το Τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων ανακοίνωσε στα κοινωνικά δίκτυα την σημαντική διάκριση που έλαβε:


Σημαντική επιτυχία για το Τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του ΔΠΘ. Το Τμήμα έλαβε την πιστοποίηση του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών από το Συμβούλιο Αξιολόγησης και Πιστοποίησης της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ).

Σύμφωνα με την έκθεση της Επιτροπής Πιστοποίησης, το Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (ΠΠΣ) του Τμήματος Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του ΔΠΘ έχει πιστοποιηθεί με την ανώτατη διάκριση: “Fully compliant” (Fully compliant: 8 και Substantially compliant: 2) και θεωρήθηκε ότι συμμορφώνεται πλήρως με τις Αρχές Διασφάλισης Ποιότητας του Ευρωπαϊκού Χώρου Ανώτατης Εκπαίδευσης, για το επίπεδο σπουδών 7 του Εθνικού και Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό του Τμήματος καθώς, τα μέλη της ΜΟΔΙΠ και ιδιαίτερα την πρώην Αντιπρύτανη κα Γαβριηλίδου τους φοιτητές και τους συνεργάτες του Τμήματος που συνέβαλλαν καταλυτικά σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία.


Συντάκτης Νewsroom 10 Οκτωβρίου, 2022 11:52

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV