Νέος διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ΑΜΘ ο Σπύρος Κούτρας

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 25 Ιανουαρίου, 2024 14:29

Νέος διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ΑΜΘ ο Σπύρος Κούτρας

Μέχρι πρότινος διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Έβρου. Τη θέση του στο νομό μας αναλαμβάνει ο Πασχάλης Χουρτερούδης

Μετά την αποστράτευση του μέχρι πρότινος διοικητή της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης της Πυροσβεστικής, Κωνσταντίνου Κούκουρα, τη μεγάλη αυτή θέση ευθύνης ανακοινώθηκε ότι αναλαμβάνει ο Σπύρος Κούτρας. Μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση του διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Έβρου, ενώ νωρίτερα υπηρετούσε στη Ροδόπη. Στις πρόσφατες κρίσεις του Πυροσβεστικού Σώματος προήχθη στο βαθμό του αρχιπύραρχου.

Το “τιμόνι” της διοίκησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στον Έβρο, αναλαμβάνει ο Πασχάλης Χουρτερούδης. Ο Πασχάλης Χουρτερούδης, με καταγωγή από τον Έβρο, μέχρι πρότινος, υπηρετούσε στο Πυροσβεστικό Σώμα, ως επικεφαλής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών στη Δράμα και τώρα διαδέχεται τον Σπύρο Κούτρα.

Swiss Approval

Στην Διοίκηση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ροδόπης τοποθετήθηκε ο Πύραρχος Κώνστας Απόστολος που μέχρι πρότινος υπηρετούσε ως διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Έδεσσας.

Αναφορικά με την κενή θέση του διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Ροδόπης, μετά την πρόσφατη αποστράτευση του Κωνσταντίνου Παπάζογλου, αυτή θα καλύψει ο μέχρι πρότινος διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Έδεσσας Απόστολος Κώνστας.

Πηγή: Εφημερίδα Γνώμη


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 25 Ιανουαρίου, 2024 14:29
Swiss Approval

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV