ΕΠΣ Έβρου: Διεξήχθη με επιτυχία η Ετήσια Γενική Συνέλευση και η Κοπή Πίτας

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 28 Φεβρουαρίου, 2020 15:07

ΕΠΣ Έβρου: Διεξήχθη με επιτυχία η Ετήσια Γενική Συνέλευση και η Κοπή Πίτας

Την ετήσια τακτική γενική συνέλευση της πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου στην αίθουσα Τένεδος του Ξενοδοχείου Εγνατία στην Αλεξανδρούπολη! Τριάντα από τα τριάντα εννιά σωματεία της δύναμης της πήραν μέρος μιας και στο περιθώριο της έγινε και η ετήσια κοπή πίτας καθώς και βραβεύσεις αθλητών , σωματείων  και παραγόντων της περιοχής.

Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του υπευθύνου τύπου Χάρη Αρχοντόγλου και πάρθηκαν οι παρουσίες των ομάδων. Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος Παντελή Χατζημαρινάκης για την εκφώνηση του Διοικητικού απολογισμού ενώ αναφέρθηκε και στις δράσεις που έκανε το Δ.Σ. από το ξεκίνημα (μικτές, κύπελλο, πρωτάθλημα, διαιτησία, ποινές κτλ.) ο οποίος ψηφίστηκε ομόφωνα όπως και ο οικονομικός που ακολούθησε από τον ταμία Ευάγγελο Γκαρέλη. Ο Γιώργος Πιρπιρής πρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής διάβασε την έκθεσή του και εκφωνήθηκε ο προϋπολογισμός της επόμενης χρονιάς. Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των υποστηρικτών των πρωταθλημάτων και των Μεικτών ( Super Market Arista Ναλιτζή Ρίζια , Χάραμα στην Θάλασσα , Εσπρεσάκι Ορεστιάδα, Φούρνοι Κανλάκη) , των πρώτων σκόρερ των πρωταθλημάτων, του Κυπέλλου ήθους και η κοπή πίτας με τους τυχερούς να κερδίζουν δώρα!


Πρώτοι Σκόρερ:
Α’ Κατηγορία: Χρήστος Γιαννόπουλος ( Έβρος Σουφλίου) 18 τέρματα.
Β’ Κατηγορία Νότιος Όμιλος: Δημήτρης Λαμπάκος (Α.Σ. Πέπλου) 30 τέρματα. Βόρειος Όμιλος: Αντώνης Φωτσιτζούδης (Ατρόμητος Ασπρονερίου) και Δημήτρης Σουσαμτσίδης (Ομόνοια Φυλακίου) 18 τέρματα.
Τυχερά Σωματεία Φλουρί & Δώρο: Ένωση Άνθειας Αρίστεινου (1 στολή), Α.Ο. Μαϊστρου (1 διαιτησία), Ακρίτας Δαδιάς (1 στολή) , Α.Ο. Δορίσκου (1 διαιτησία), Δόξα Στέρνας (1 διαιτησία).
Κύπελλο Ήθους: Το Κύπελλο Ήθους πήρε η Δόξας Δόξας μιας και κανένας παίκτης της δεν δέχθηκε κόκκινη κάρτα σε όλη την περσινή σεζόν!


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 28 Φεβρουαρίου, 2020 15:07

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV