Κέρδισε την πρώτη μάχη ο μικρός Χάρης!

Συντάκτης Νewsroom Μάρτιος 9, 2018 13:10

Κέρδισε την πρώτη μάχη ο μικρός Χάρης!

Επιτυχημένη η επέμβαση του μικρού Χάρη

Όπως έγινε γνωστό μέσω της σχετικής σελίδας που έχει δημιουργηθεί για τον μικρό Χάρη στο facebook, το πολύωρο χειρουργείο που έγινε την Τετάρτη 7 Μαρτίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Δύο εικοσιτετράωρα μετά η ανάρρωση του μικρού αγοριού δείχνει να πηγαίνει πολύ καλά με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

Μετά την έκκληση που είχε γίνει αρχικά μέσω του facebook ευαισθητοποιήθηκε όχι μόνο ολόκληρη η τοπική κοινωνία της Ορεστιάδας αλλά και όλη η Ελλάδα. Υπήρξε πραγματικά συγκινητική και έμπρακτη στήριξη προς τον μικρό Ορεστιαδίτη στην δύσκολη δοκιμασία που περνάει.

Μέσω του μηνύματος τους οι γονείς του αγοριού αλλά και ο μικρός Χάρης γνωστοποίησαν ότι ο στόχος της συγκέντρωσης των χρημάτων δείχνει να έχει επιτευχθεί ενώ δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν όλους όσους κινητοποιήθηκαν και βοήθησαν ενώ όπως δήλωσαν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους “ο αγώνας μας συνεχίζεται, σας νιώθουμε δίπλα μας και αυτό μας γεμίζει δύναμη, αισιοδοξία και σιγουριά“.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σχεδόν 2 εικοσιτετράωρα μετά το πολύωρο χειρουργείο ο μικρός Χάρης βγήκε δυνατός, αναρρώνει και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την εξέλιξη της υγείας του.
Ευχαριστούμε το Θεό!
Ευχαριστούμε τους θεράποντες ιατρούς και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου.
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους γνωστούς και άγνωστους φίλους μας στην Ορεστιάδα, σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό για την συγκινητική και συγκλονιστική κινητοποίηση και συμπαράσταση στη δύσκολη αυτή μάχη που δώσαμε.
Τα έξοδα της επέμβασης φαίνεται ότι μέχρι σήμερα Παρασκευή 9 Μαρτίου θα έχουν καλυφθεί.
Ο αγώνας μας συνεχίζεται, σας νιώθουμε δίπλα μας και αυτό μας γεμίζει δύναμη, αισιοδοξία και σιγουριά.
Θα προσπαθούμε να σας ενημερώνουμε για την εξέλιξη του αγώνα μας.
Συνεχίζουμε να προσευχόμαστε όλοι.
Σταύρος Χρύσα Χάρης


Συντάκτης Νewsroom Μάρτιος 9, 2018 13:10

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200
NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV

Εγγραφείτε στο Newsletter