Η Ορεστιάδα ευαισθητοποιήθηκε!Κουμπαράδες σε όλη την πόλη για τον μικρό Χάρη

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 6 Μαρτίου, 2018 20:23

Η Ορεστιάδα ευαισθητοποιήθηκε!Κουμπαράδες σε όλη την πόλη για τον μικρό Χάρη

Μόλις δύο μέρες έχουν περάσει από την στιγμή που έγινε η έκκληση μέσω facebook για βοήθεια προς τον μικρό Χάρη από την Ορεστιάδα.

Ο μικρός μαθητής έχει διαγνωστεί με όγκο στο κεφάλι, ο οποίος έχει επηρεάσει και το οπτικό νεύρο και παλεύει για την ζωή του.

Ήδη όμως η τοπική κοινωνία έχει κινητοποιηθεί προκειμένου να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί το μικρό αγόρι από την Ορεστιάδα και τους γονείς του.


Έκκληση μέσω facebook για βοήθεια στον μικρό Χάρη έκανε και ο Σύλλογος Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ορεστιάδας, του σχολείου του μικρού μαθητή.

Οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του Ηρακλής Σαγήνης, όπως γνωστοποίησαν αποφάσισαν να προσφέρουν μέρος των εσόδων τους για τον μικρό Χάρη: “Αποφασίσαμε ως Ακαδημία να πράξουμε το αυτονόητο και να δώσουμε ένα ποσό από τα έσοδα μας για τον μικρό Χάρη με την ευχή όλων μας να γίνει γρήγορα καλα και οι ευχες όλου του κόσμου να είναι μαζί του σε αυτόν τον αγώνα…όσοι γονεις επιθυμούν και μπορούν ας πράξουν το ίδιο με κατάθεση στον παρακάτω αριθμό” κοινοποιώντας παράλληλα και το αρχικό κείμενο της έκκλησης.

Ακόμη σήμερα το Karaoke Night Team Gr θα βρίσκεται στο Up art και μέρος των εσόδων της βραδιάς θα διατεθούν για την στήριξη του μικρού Χάρη ενώ θα υπάρχει και φιλανθρωπικός κουμπαράς στο κατάστημα μέχρι την Πέμπτη.

Επίσης έχει τοποθετηθεί κουμπαράς στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ορεστιάδας (ΔΕΥΑΟ) όπου μπορεί όποιος θέλει να βοηθήσει με όποιο ποσό επιθυμεί.

Παράλληλα σε πολλά σημεία της πόλης της Ορεστιάδας, κυρίως σε καταστήματα, έχουν τοποθετηθεί κουμπαράδες, ώστε να έχουν όλοι την δυνατότητα να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή και να βοηθήσουν τον μικρό Χάρη.

Που αλλού έχουν τοποθετηθεί κουμπαράδες;

Εκτός από την Δ.Ε.Υ.Α.Ο. και το Up art που θα υπάρχει σήμερα κουμπαράς, κουμπαράδες για τον μικρό Χάρη υπάρχουν επίσης και στο Gusto Bistro Restaurant καθώς και στο Τσιγαράδικο.

Αν έχετε εντοπίσει ή τοποθετήσει κουμπαράδες για την στήριξη του μικρού Χάρη και σε κάποια άλλα σημεία της πόλης πείτε το μας στα σχόλια!

Υπενθυμίζονται για άλλη μια φορά τα στοιχεία που δίνονται για όσους θέλουν να βοηθήσουν το μικρό αγόρι: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΒΑΝ
IBAN GR 150 11044 000000 440 3481 9480
Δικαιούχος ΒΑΡΣΑΜΑΚΗ ΧΡΥΣΗ

 


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 6 Μαρτίου, 2018 20:23

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV