Εδώ ζούσε το βρέφος που δαγκώθηκε από ποντίκια

Συντάκτης Νewsroom 5 Δεκεμβρίου, 2019 11:12

Εδώ ζούσε το βρέφος που δαγκώθηκε από ποντίκια

Σε συνθήκες ακατάλληλες για διαβίωση ζούσε το βρέφος 3,5 μηνών που βρέθηκε εχθές με σοβαρά δαγκώματα από ποντίκια.

Σε ένα λυόμενο σπίτι παραπλεύρως της πυροσβεστικής και διπλά από τη Δημοτική Αποθήκη κατοικούσε το 3,5 μηνών βρέφος με τους γονείς ,το αδερφάκι του και τους παππούδες του όταν δέχτηκε τα φρικιαστικά δαγκώματα από τρωκτικά στο πρόσωπο και το χέρι.

Το σημείο στο οποίο βρίσκεται το σπίτι έχει πλημμυρίσει πολλές φορές από τα νερά του Ερυθροποτάμου, γεγονός που έχει καταγραφεί σε ρεπορτάζ του Ράδιο Έβρος,  καθώς συχνά τα νερά ξεπερνάνε το ανάχωμα που προστατεύει την περιοχή.


Στο εισαγγελέα σήμερα ο 22χρονος πατέρας του βρέφους

Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί σήμερα ο πατέρας του βρέφους φέρεται να αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για έκθεση ανηλίκου και σωματική βλάβη. Εκεί θα κριθεί εάν θα δικαστεί με τη διαδικασία του αυτόφωρου.

Σοβαρά τραύματα  εντόπισαν οι γιατροί

Εντωμεταξύ για σοβαρά τραύματα κάνει λόγο ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης κ. Αδαμίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.Όπως ανέφερε ο κ. Αδαμίδης  από το κοριτσάκι είχε αφαιρεθεί το μεγαλύτερο μέρος του δέρματος της μύτης, ένα μεγάλο τμήμα από το μάγουλο, καθώς και από τον βραχίονα, στον οποίο έχουν αποκαλυφθεί οι μύες και τμήμα των οστών, ενώ φέρει και πολλές εκδορές στα κάτω άκρα. Επίσης το μωρό παρουσιάζει σημάδια αφυδάτωσης.

Πάντως ο παππούς του βρέφους σε συνομιλία που είχε με το Ράδιο Έβρος διέψευσε το μέγεθος των τραυμάτων καθώς όπως είπε ήταν ο ίδιος που μετέφερε το μωρό στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου στις 6:30 εχθές το πρωί.Όπως είπε ο ίδιος η ανήλικη μητέρα τάισε το 3,5 μηνών βρέφος στις 5:30 το πρωί και δεν έφερε καθόλου τραύματα γεγονός που ,όπως υποστηρίζει ο ίδιος, δείχνει ότι η επίθεση που δέχτηκε το παιδί συνέβη μεταξύ του διαστήματος 5:30 και 6:30. Ο παππούς υποστήριξε πως η περιοχή που διαμένουν αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα με ποντίκια και κατηγόρησε τις αρχές ότι δεν τους έχουν παράσχει την απαραίτητη βοήθεια για να στεγαστούν αλλού.


Συντάκτης Νewsroom 5 Δεκεμβρίου, 2019 11:12

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV