Διοργάνωση “Δημόσιας συζήτησης (Debate)” υποψήφιων Δημάρχων από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Ορεστιάδας

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 20 Σεπτεμβρίου, 2023 10:56

Διοργάνωση “Δημόσιας συζήτησης (Debate)” υποψήφιων Δημάρχων από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Ορεστιάδας

Εκδήλωση “Δημόσιας συζήτησης (Debate)” των υποψήφιων Δημάρχων διοργανώνει το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Ορεστιάδας σήμερα, Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 20:00 μ.μ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου:

Σε λιγότερο από ένα μήνα, θα διενεργηθούν στη χώρα μας, οι αυτοδιοικητικές εκλογές ( περιφερειακές και δημοτικές).  Οι εκλογές είναι «η γιορτή» της δημοκρατίας. Η ανάδειξη δημοτικών και περιφερειακών αρχών ικανών να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες σχεδιασμού και υλοποίησης πολιτικών σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, συντελεί στην αναβάθμιση της κοινωνικής συμβίωσης των πολιτών.

Με αφορμή, λοιπόν, τις επερχόμενες εκλογές, το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Ορεστιάδας, θα οργανώσει  μια δημόσια συζήτηση(debate), την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 20:00 μ.μ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, μεταξύ των υποψήφιων Δημάρχων , οι οποίοι διεκδικούν το Δήμο Ορεστιάδας. Στόχος είναι, οι υποψήφιοι να αναπτύξουν το πρόγραμμα τους, σε ότι αφορά τους νέους της Ορεστιάδας αλλά ταυτόχρονα και την ενθάρρυνση της νέας γενιάς στην εκλογική διαδικασία, προκειμένου να διαμορφώσει το μέλλον που της αξίζει.Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 20 Σεπτεμβρίου, 2023 10:56

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV