Διανομή «Baby Kits» σε 48 εγκύους γυναίκες στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 26 Ιουλίου, 2023 11:32

Διανομή «Baby Kits» σε 48 εγκύους γυναίκες στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης

Διανομή «Baby Kits» από την EUROBANK και την ΑΠΟΣΤΟΛΗ σε 48 εγκύους γυναίκες στην Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης:

Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως ανακοινώνει ότι σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και και την Τράπεζα EUROBANK διένειμαν σε 48 εγκύους γυναίκες της Επαρχίας μας «Baby Kits» με είδη και τρόφιμα για βρέφη, σύμφωνα το Πρόγραμμα «Αντιμετωπίζοντας την υπογεννητικότητα, υλική υποστήριξη νεογεννήτων-βρεφικών πακέτων (Baby Kits)» που υλοποιείται στην ακριτική μας περιοχή.

Αυτή είναι η 6η φορά από τον Ιούνιο του 2021 μέχρι σήμερα που η Τράπεζα EUROBANK στηρίζει μέσα από την πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τους νέους και μελλοντικούς γονείς που ζουν μόνιμα στον Νομό Έβρου, αλλά και στα ακριτικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Συνολικά στα δυο χρόνια που διαρκεί το πρόγραμμα έχουν ωφεληθεί 174 νέες οικογένειες της ακριτικής μας Μητροπόλεως

Swiss Approval

Ο Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο, τον Γενικό Διευθυντή της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα και την Διοίκηση της Τραπέζης EUROBANK για την φροντίδα τους για την αντιμετώπιση του μεγάλου δημογραφικού προβλήματος που ταλανίζει την Χώρα μας και που ολοένα γίνεται οξύτερο.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 26 Ιουλίου, 2023 11:32

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV