Δ. Αβραμόπουλος, Σ. Πέτσας και Θ. Καράογλου αύριο στον Έβρο

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 28 Σεπτεμβρίου, 2023 15:09

Δ. Αβραμόπουλος, Σ. Πέτσας και Θ. Καράογλου αύριο στον Έβρο

Επίσκεψη θα πραγματοποιήσει αύριο Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου κλιμάκιο βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Έβρου με αφορμή τις εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης β’ βαθμού

Το κλιμάκιο θα αποτελείται από τους Βουλευτές Δημήτρη Αβραμόπουλο, Στέλιο Πέτσα, και Θεόδωρο Καράογλου και θα πραγματοποιηθούν μεταξύ άλλων επισκέψεις σε έργα στα χωριά Λάδη και Αλεποχώρι Διδυμοτείχου, στις αγορές Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης ενώ η επίσκεψη θα κλείσει με συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΔΕΕΠ Έβρου στην Αλεξανδρούπολη το μεσημέρι

Αναλυτικά:


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ (29/9/2023) ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΒΟΥΛEΥΤΩΝ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ

Κλιμάκιο :

  • Δημήτρης Αβραμόπουλος Βουλευτής Ηλείας,
  • Στέλιος Πέτσας Βουλευτής Α’ Ανατολικής Αττικής,
  • Θεόδωρος Καράογλου Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης

08.30     ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ από ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

10.00     επισκεψη ΕΡΓΟ «Αντικατάσταση και υπογειοποίηση αρδευτικών δικτύων Τ.Ο.Ε.Β. Ερυθροποτάμου» 9,5 ΕΚ. (ΛΑΔΗ διδ/χου)

10.30     ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΓΟ «ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΡΕΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ – ΦΑΣΗ Α’»  4,2 ΕΚ. (ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ ΔΙΔ/ΧΟΥ)

11.15     ΑΓΟΡΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

12.15     ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΝΕΟΙΔΡΥΘΗΣΑ ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ» ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ «Ενίσχυση για την ίδρυση επιχειρήσεων, κατά προτεραιότητα σε τομείς της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (Δράση 3α.4.2)» στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΑΜΘ88/4124)».

14.00     ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΓΟ «ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΡΕΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΦΑΣΗ Α» 4,2 ΕΚ. (ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ ΓΕΦΥΡΑ ΜΑΪΣΤΡΟΥ)

15.00     ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ Μ.Μ.Ε. (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΕΕΠ)

18.30     ΑΓΟΡΑ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 28 Σεπτεμβρίου, 2023 15:09

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV