Αναβάλλεται η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στον Έβρο

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 7 Σεπτεμβρίου, 2023 13:32

Αναβάλλεται η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στον Έβρο

Αναβολή της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Έβρο – Πιθανότερο να βρεθεί στον Έβρο την ερχόμενη εβδομάδα

Ο  κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Σαββατοκύριακο τις πληγείσες περιοχές από την κακοκαιρία Daniel 

Ο κ. Μαρινάκης επιβεβαίωσε την είδηση ότι αναβάλλεται η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, η οποία όπως είπε θα μετατεθεί για την επόμενη εβδομάδα.


Ο κ. Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει αυτοψία στις περιοχές και θα ενημερωθεί για τις ανάγκες και διαδικασίες άμεσης αποκατάστασης, ενώ τόσο η καθιερωμένη ομιλία του όσο και η συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ θα γίνουν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, με τις σχετικές ανακοινώσεις για το ακριβές χρονοδιάγραμμα να αναμένονται άμεσα.

Αναβάλλεται επίσης και η προγραμματισμένη για αύριο επίσκεψη του πρωθυπουργού στον Έβρο και θα μετατεθεί για τις επόμενες ημέρες, πιθανόν από την ερχόμενη εβδομάδα.

Τονίζεται ότι κατά την επίσκεψή του στον Έβρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμενόταν να ανακοινώσει παρεμβάσεις για την αποκατάσταση της περιοχής με επίκεντρο την επανεκκίνηση του πρωτογενούς τομέα αλλά και τις αποζημιώσεις στους πληγέντες. ήδη από χθες, όπως αποκάλυψε το radioevros.gr κλήθηκαν με σχετικές προσκλήσεις περίπου 50 τοπικοί παράγοντες σε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με θέμα “Σχέδιο αποκατάστασης και ανασυγκρότησης της περιφερειακής ενότητας Έβρου” (Αναλυτικά ΕΔΩ).


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 7 Σεπτεμβρίου, 2023 13:32

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV