1ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης και Ειδικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης διακρίθηκαν στον διαγωνισμό Ανακύκλωσης

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 28 Μαΐου, 2024 17:02

1ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης και Ειδικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης διακρίθηκαν στον διαγωνισμό Ανακύκλωσης

Tο 1ο Γυμνάσιο και το Ειδικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης είναι τα δύο σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που διακρίθηκαν στον Διαγωνισμό Ανακύκλωσης του Δήμου Αλεξανδρούπολης κατά τη σχολική χρονιά 2023-2024.

Η εκδήλωση βράβευσης του Σχολικού Διαγωνισμού Ανακύκλωσης «Ανακυκλώνουμε στο Σχολείο 2023-2024» , Κατηγορία: Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28.05.2024 στον αύλειο χώρο του 1ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης με τη συμμετοχή των σχολείων.

Ο Σχολικός Διαγωνισμός Ανακύκλωσης «Ανακυκλώνουμε στο Σχολείο 2023-2024» δημιουργείται για μία ακόμη σχολική χρονιά, από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Έβρου, με σκοπό την προώθηση της ανακύκλωσης και της «Διαλογής στην Πηγή (ΔσΠ)» στα σχολεία του Δήμου.


Με την εφαρμογή της Διαλογής στην Πηγή (ΔσΠ), καθώς και από δωρεές από τους πολίτες, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ανακύκλωσης www.recycle-win.gr και της εφαρμογής της για κινητά “Recycle-win” , στο κάθε σχολείο που κέρδισε τον δρόμο της επιβράβευσης. Στη συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι ορατά τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, που έληξε την Πέμπτη 23.05.2024, για την κατηγορία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Τις πρώτες δύο θέσεις, κατέλαβαν τα σχολεία που συγκέντρωσαν τους περισσότερους πόντους ανά μαθητή:
1ο Βραβείο : 1ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης
2ο Βραβείο : Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Κ.) & Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο (ΕΝ.Ε.Ε.Γυ.-Λ) Αλεξανδρούπολης

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τα Γυμνάσια του Δήμου μας, τα οποία συμμετείχαν στο σύνολό τους στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, επιβραβεύτηκαν για τη συμμετοχή τους, ενώ στα δύο που διακρίθηκαν δόθηκαν βραβεία και δώρα για τις σχολικές μονάδες τους.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 28 Μαΐου, 2024 17:02
Swiss Approval

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV