Σοβαρό τροχαίο στην Κομοτηνή – Όχημα παρέσυρε μητέρα και το μωρό της

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 28 Μαΐου, 2024 14:50

Σοβαρό τροχαίο στην Κομοτηνή – Όχημα παρέσυρε μητέρα και το μωρό της

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματίες συνέβη πριν λίγη ώρα έξω από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Χρόνου» στη γειτονιά πίσω από το γήπεδο του Πανθρακικού, όπου βρίσκονται δύο σχολεία, το 3ο Δημοτικό και το 15ο Νηπιαγωγείο, σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκησαν δύο αυτοκίνητα αλλά και πολίτες που κάθονταν σε παγκάκι.

Από τη σύγκρουση, τα αίτια της οποίας διερευνώνται αυτή την ώρα από την Τροχαία, φέρεται ότι το ένα όχημα «ανέβηκε» στο πεζοδρόμιο, χτύπησε πυροσβεστικό κρουνό και κατέληξε σε παγκάκι, όπου εκείνη την ώρα μεταξύ άλλων κάθονταν μία μητέρα περί των 30 ετών με το παιδί της που είναι βρέφος περί των 8 μηνών. Ως αποτέλεσμα του τροχαίου, τραυματίστηκαν η μητέρα και το βρέφος.

Swiss Approval

Στο σημείο έσπευσε χωρίς καθόλου καθυστέρηση, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής τους δύο τραυματίες. Στο σημείο επενέβησαν επίσης Τροχαία και Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του «Χρόνου» κρίθηκε αναγκαία η άμεση μεταφορά του βρέφους στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, καθώς ο τραυματισμός του φέρεται να είναι βαρύς.

Να σημειωθεί ότι στην ευρύτερη γειτονιά έχουν συμβεί και κατά το παρελθόν τροχαία ατυχήματα, καθώς ασυνείδητοι οδηγοί δεν τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, αναπτύσσοντας μεγάλες ταχύτητες.

Πηγή: xronos.gr


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 28 Μαΐου, 2024 14:50

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV