Α.Ε.Διδυμοτείχου: Μια δεκατετράδα ανανεώσεις !

Συντάκτης Νewsroom Ιούλιος 13, 2017 16:42

Α.Ε.Διδυμοτείχου: Μια δεκατετράδα ανανεώσεις !

Ανανέωσε τον κορμό της η Α.Ε.Διδυμοτείχου!

Όπως είχε προαναγγείλει η διοίκηση της Α.Ε.Διδυμοτείχου το ροστερ της ομάδας  την νέα χρονιά θα στηριχτεί  κατά ένα μεγάλο μέρος του στους παίκτες που έφεραν την άνοδο (δείτε εδώ)  ! Έτσι μετά τις δύο προσθήκες που ανακοινώθηκαν πριν από λίγες μέρες (Αβονιάν , Σουλεϊμάνογλου δείτε εδώ), η διοίκηση ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας τους με 14 από τους παίκτες που είχε πέρσι στην σύνθεση της και οι οποίοι στο συντριπτικό ποσοστό τους είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής και μερίδιο ευθύνης στις επιτυχίες της ομάδας !

Βέβαια συνεχίζονται οι συζητήσεις τόσο για τις υπόλοιπες  ανανεώσεις (λείπουν από τις σημερινές ανανεώσεις 3 τρανταχτά ονόματα Ιντζές, Γωνιάδης, Πετρόπουλος Κ. ) όσο και για τις νέες προσθήκες παικτών  !

Ο Λόγος για τους:  Χρήστο Γιαννόπουλο  , Στέφανο Πετρόπουλο, Στράτο  Τζανετάκο, Νίκο Θάνο, Βασίλη  Παντελίδη, Αλί  Κοτζά ,Παναγιώτη Άχπα, Αλέξανδρο Μαμρικισβίλι, Σεβαστό Γκαβανόζη,  Βασίλη Κυριακίδη, Λευτέρη Καΐσα, Χάρη Ασπιώτη, Άγγελο Συριτούδη, Δημήτρη Τερτσούδη

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Η ομάδα μας πιστή στην φιλοσοφία της πως παιδιά που παίξανε, ματώσανε, πονέσανε και τίμησαν την φανέλα μας στις τοπικές κατηγορίες αξίζουν να γευτούν την εμπειρία της Γ´ εθνικής κατηγορίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως στο ταξίδι της νέας σεζόν ανανέωσαν και θα είναι μαζί μας οι παρακάτω ποδοσφαιριστές :

Χρήστος Γιαννόπουλος
Στρατός Τζανετάκος
Στέφανος Πετρόπουλος
Νίκος Θάνος
Βασίλης Κυριακίδης
Βασίλης Παντελίδης
Αλί Κοτζά
Δημήτρης Τερτσουδης
Αλέξανδρος Μαμρικισβιλι
Παναγιώτης Άχπα
Σεβαστός Γκαβανόζης
Λευτέρης Καΐσας
Χάρης Ασπιώτης

Άγγελος Συριτουδης

Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη υπομονή και υγεία πάνω απ´ολα!
Συνεχίζουμε….!

Υπήρξαν και τρεις έπιβαιβεωμενες  αποχωρήσεις, έφυγαν οι Καζάλας και Αντωνίου οι οποίοι ήταν στην περιοχή επειδή ήταν στρατιώτες και ο Αγγελακάκης ο οποίος συνεχίζει στην ΑΕΚ Έβρου.

Ενώ εδώ και μέρες έχει αρχίσει η  πώληση των καρτών διαρκείας για την νέα σεζόν ! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αγόρασε και εσυ κάρτα διαρκείας…!
Αγοράζω διαρκείας στηρίζω την ομάδα μου…!
Αγοράζω διαρκείας στηρίζω την πόλη μου…!
Μαζί θα γράψουμε ιστορία…!
Πάρε και εσυ θέση…!

 


Συντάκτης Νewsroom Ιούλιος 13, 2017 16:42
RadioEvrosAPPS

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200
NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV

Πρωτοσέλιδα

Εγγραφείτε στο Newsletter