Γενική Συνέλευση Α.Ε.Διδυμοτείχου: Όλα όσα ειπώθηκαν

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας Μάιος 15, 2017 23:48

Γενική Συνέλευση Α.Ε.Διδυμοτείχου: Όλα όσα ειπώθηκαν

Παρουσία περισσότερων από πενήντα μελών διεξήχθη πριν από λίγο η Γενική Συνέλευση της Α.Ε.Διδυμοτείχου

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η Γενική Συνέλευση της Α.Ε.Διδυμοτείχου η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο (σ.σ. Δευτέρα 22:00) το παρόν έδωσαν πάνω από πενήντα μέλη του σωματείου αλλά και οι  εκπρόσωποι των Δημοτικών παρατάξεων ! Το πρώτο θέμα  ήταν ο διοικητικός απολογισμός της χρονιάς που πέρασε με το ισοζύγιο εσόδων – εξόδων  να είναι θετικό για μερικές δεκάδες ευρώ !
Επίσης ιδιαίτερη μνεία έγινε στον σχεδιασμό και τους στόχους  της νέας χρονιάς με τον πρόεδρο της ομάδας  κ. Τσουλκανάκη να τονίζει πως θα κρατηθεί ο κορμός της ομάδας κατά 80% και να ενισχυθεί με νέους παίκτες που μπορούν να προσφέρουν στις αυξημένες απαιτήσεις της Γ΄Εθνικής κατά το υπόλοιπο 20% , ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι στόχος της ομάδας είναι αυτή να καταφέρει να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα του ομίλου της στο πρωτάθλημα  ! Επίσης σύσσωμο το Δ.Σ. αναφέρθηκε στην ανεπάρκεια των εγκαταστάσεων που χρησιμοποιεί η ομάδα  (αθλητικών και βοηθητικών) στο  δημοτικό στάδιο της πόλης  !
Μεταξύ άλλων έγινε γνωστό  πως ο κ. Μανάκας έχει αναλάβει την σύνθεση του ύμνου της ομάδας ο οποίος αναμένεται σε μικρό χρονικό διάστημα να είναι έτοιμος .Τέλος η γενική  συνέλευση επιβεβαίωσε ομόφωνα την παραμονή του Δ.Σ. με την σύνθεση που είχε και την προηγούμενη διετία ενώ προστέθηκαν δύο ακόμα μέλη οι κ. Κώστας Χαριομπόλης  και κ. Δημήτρης  Γκουντινάκης :

Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου: 
Πρόεδρος: Νικός Τσουλκανάκης
Γραμματέας: Τάσος Διακάκης
Αντιπρόεδρος:Βούλης Μπιλιακάκης
Ταμίας: Πασχάλης Σωτηρούδης
Γενικός Αρχηγός: Γιώργος Γκίκας
Μέλη : Θάνος Χατζόπουλος, Χρήστος Τσινούδης , Γιάννης Κηπουρός, Κώστας Αντωνιάδης, Οδυσσέας Τσιμπαλνιώτης, Κώστας Χαριομπόλης, Τόλης Καραντουμάνης, Δημήτρης Γκουντινάκης, Παναγιώτης Μπουρουλίτης, Δημήτρης Μπροντίδης


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας Μάιος 15, 2017 23:48

Συνεντεύξεις

Ράδιο Έβρος TV

upart300

Πρωτοσέλιδα

Εγγραφείτε στο Newsletter