Α.Ε.Διδυμοτείχου: Αβογιάν και Σουλεϊμάνογλου οι πρώτες προσθήκες

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 11 Ιουλίου, 2017 01:11

Α.Ε.Διδυμοτείχου: Αβογιάν και Σουλεϊμάνογλου οι πρώτες προσθήκες

Ένας Αρμένιος και ένας Βούλγαρος άνοιξαν τον χορό των μεταγραφών στην Α.Ε.Διδυμοτείχου

Με δύο ανακοινώσεις που είχαν μεταξύ τους μία ώρα διαφορά η Α.Ε.Διδυμοτείχου ανακοίνωσε χθες (σ.σ. Δευτέρα)  την προσθήκη των δύο πρώτων νέων ποδοσφαιριστών στο ρoστερ της . Ο λόγος για τον 30χρονό Αρμένιο Καρέν Αβογιάν που έχει στο πρόσφατο παρελθόν αγωνιστεί στον Έβρο Σουφλίου και είναι ένας ποδοσφαιριστής του οποίου τις ικανότητες γνωρίζουν στο Διδυμότειχο και  τον 23χρονό Βούλγαρο Γιλμάζ Σουλεϊμάνογλου που έχει τις καλύτερες συστάσεις και αποτελεί επιλογή του νέου προπονητή των πρασίνων  Κρίστο Τελκίσκι  !

Και οι δύο μεταγραφές έρχονται για να προσφέρουν το κάτι παραπάνω που θα χρειαστεί η ομάδα μίας και φέτος με την συμμετοχή στην Γ΄Εθνική κατηγορία οι απαιτήσεις σαφώς και ανεβαίνουν ! Πηγές τις ομάδας κάνουν λόγω για αρκετούς ακόμα “κλεισμένους” νέους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες ενώ η Διοίκηση  είναι σε συζητήσεις και για τις απαραίτητες ανανεώσεις με αρκετούς από τους παίκτες που αγωνιζόταν πέρσι στην ομάδα !


Οι ανακοινώσεις :

Αβογιάν

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 30χρονου (22/8/86) Αρμένιου ποδοσφαιριστή Καρεν Αβογιαν.
Ο Καρεν αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου και έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στον Έβρο Σουφλίου και στον Νεστο Χρυσουπολης.
Ο Καρεν επαναπατρίζεται μετά από μια επιτυχημένη χρόνια στην Α ´ εθνική Αρμενίας με την Fc Ararat Yerevan από όπου τον απόκτησε και η ομάδα μας.
Καρεν καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΔ.

Σουλεϊμάνογλου

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του 23χρονου Βούλγαρου μεσοεπιθετικού ποδοσφαιριστή Γιλμάζ Σουλεϊμάνογλου.
Ο Σουλεϊμάνογλου που αγωνιζόταν στην Μαρίτσα Πλόβντιβ (Φιλιππούπολης) Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπότεφ Φιλιππούπολης και τα τελευταία τρία χρόνια έπαιξε με την Μαρίτσα σε Β’ και Γ’ εθνική της χώρας του. Θεωρείται ιδιαίτερα ταλαντούχος και πριν λίγες μέρες δοκιμαζόταν σε ομάδα Α΄εθνικής της Σόφιας.
Αν και είχε πρόταση από σύλλογο Β’ εθνικής της Βουλγαρίας, η παρουσία του κ.Τελκίνσκι στον πάγκο, με τον οποίο γνωρίζονται μια και είναι από την ίδια πόλη, έπαιξε σημαντικό ρόλο ώστε να αποδεχθεί την πρόταση της ομάδας μας.

 


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 11 Ιουλίου, 2017 01:11

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV