Παρουσιάστηκε η ιστοσελίδα του Εθνικού

Συντάκτης Νewsroom 27 Ιανουαρίου, 2011 11:05

Παρουσιάστηκε η ιστοσελίδα του Εθνικού

Κατά τη διάρκεια της κοπής πίτας των τμημάτων του Εθνικού παρουσιάσθηκε προς τους αθλητές του συλλόγου η επίσημη ιστοσελίδα του Εθνικού www.ethnikos-mgs.gr. Όπως κάθε μεγάλος σύλλογος έτσι και ο Εθνικός έχει πια τη δική του ιστοσελίδα που περιλαμβάνει νέα από όλα τα τμήματα του.


Ιστορικά στοιχεία, βιογραφικά αθλητών, ρόστερ των τμημάτων, ανακοινώσεις τμημάτων, εκδηλώσεις, αποτελέσματα, βαθμολογίες, ρεκόρ, φωτογραφίες και πολλά άλλα.

Από μέρα σε μέρα όλο και περισσότερα στοιχεία μπαίνουν συστηματικά και στόχος είναι το site το προσεχές διάστημα να παρέχει πλήρης και γρήγορη ενημέρωση.

Στην αρχή πρέπει να αντιμετωπισθεί με επιείκεια μιας και οι χειριστές των τμημάτων του Εθνικού εκπαιδεύονται οι ίδιοι από την πράξη και το υλικό τοποθετείται προσθετικά.

Η ιστοσελίδα είναι χορηγία της τοπικής εταιρείας δημιουργίας ιστοσελίδων starfish web design & art. Ο υπεύθυνος της εταιρείας κ. Ηρακλής Συμεωνίδης συνεργάσθηκε με τους ανθρώπους του Εθνικού για περισσότερο από 6 μήνες και το αποτέλεσμα είναι πια στις οθόνες των Η/Υ.


Συντάκτης Νewsroom 27 Ιανουαρίου, 2011 11:05

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV