Οι Αγρότες κινητοποιούνται πανελλαδικά – σε πρώτη γραμμή και οι Εβρίτες

Συντάκτης Νewsroom 27 Ιανουαρίου, 2011 11:12

Με το σύνθημα «Ανοίγουμε τους δρόμους που έκλεισε η κυβέρνηση», συντονισμένη «κάθοδο» στις εθνικές οδούς από τις 7 Φεβρουαρίου σχεδιάζουν οι αγρότες της Θεσσαλίας και της Βόρειας Ελλάδας.


Ωστόσο, η αυλαία ανοίγει σήμερα με τους αγρότες του Έβρου, της Θεσσαλονίκης, των Τρικάλων και των Χανίων που ανακοίνωσαν ότι θα προχωρήσουν σε κατά τόπους αποκλεισμούς και συγκεντρώσεις έξω απο τα υποκαταστήματα του ΕΛΓΑ της περιοχής.

Οι αγρότες του Έβρου θα προχωρήσουν σε συμβολική κατάληψη των γραφείων του ΕΛΓΑ στην Αλεξανδρούπολη και από τα Χανιά όπου συγκεντρώνονται την ίδια μέρα μετά από το κάλεσμα της ΠΑΣΥ.

Ακόμα, συμβολική κατάληψη στα γραφεία του ΕΛΓΑ στο Ηράκλειο πραγματοποιεί η Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση του νομού, ενώ στην κινητοποίηση της ΠΑΣΥ στα Χανιά θα συμμετάσχουν και οι κτηνοτρόφοι του νομού.

Παράλληλα, την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου η ΕΟΑΣΝΛ-ΕΟΑΣΚ Ομοσπονδία Τρικάλων Η Άνοιξη καλεί όλους τους παραγωγούς σε συγκέντρωση έξω από τον ΕΛΓΑ Λάρισας.

Μια μέρα μετά, την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου στην κατάληψη του υποκαταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας στη Νέα Χαλκηδόνα θα προχωρήσουν οι αγροτοσυνδικαλιστές της ΠΑΣΥ Θεσσαλονίκης.

Πηγή: Agronews.gr


Συντάκτης Νewsroom 27 Ιανουαρίου, 2011 11:12

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV