Ορεστιάδα: Σήμερα η τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων

Συντάκτης Νewsroom 21 Ιουλίου, 2022 14:59

Ορεστιάδα: Σήμερα η τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων

Η τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων, του Τμήματος Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Δ.Π.Θ., θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022 και ώρα 20:00, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο του Δήμου Ορεστιάδας.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Τμήματος Δασολογίας, Καθηγητής Γιώργος Τσαντόπουλος, ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστήμων Γεωπονίας και Δασολογίας του ΔΠΘ, Καθηγητής Σπύρος Γαλατσίδας και ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλειος Μαυρίδης.

Το Τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας του Δ.Π.Θ., θα ήθελε να ευχαριστήσει την Orestiada Big Band για την ευγενική της προσφορά στην ψυχαγωγία των παρευρισκόμενων, τις επιχειρήσεις, της κας Φώνης Πεχλιβάνη (Χαγιάτι) και του κ. Χρήστου Θεοδωρίδη (Due Leoni) για την προσφορά του μπουφέ της εκδήλωσης, τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Ο κ. Δημήτριο Βαρσαμακίδη και το Δήμο Ορεστιάδας για την παραχώρηση του Υπαίθριου Δημοτικού Θεάτρου και το Τμήμα Σαμαρειτών του του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, για την υγειονομική κάλυψη της εκδήλωσης.


Συνιστάται στους παρευρισκόμενους η χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της τελετής.

Τέλος, στο πλαίσιο του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (2016/679/ΕΕ), σας ενημερώνουμε ότι κατά τη διάρκεια της τελετής θα ληφθούν φωτογραφίες για το αρχείο του Τμήματος και για την προβολή της τελετής σε μέσα μαζικής ενημέρωσης/επικοινωνίας.


Συντάκτης Νewsroom 21 Ιουλίου, 2022 14:59

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV