Επιμελητήριο Έβρου & “ΣυνεχίΖΩ”: Δράση ευαισθητοποίησης εργαζόμενων γυναικών για προληπτικό γυναικολογικό έλεγχο

Συντάκτης Νewsroom 21 Ιουλίου, 2022 14:41

Επιμελητήριο Έβρου & “ΣυνεχίΖΩ”: Δράση ευαισθητοποίησης εργαζόμενων γυναικών για προληπτικό γυναικολογικό έλεγχο

Το Επιμελητήριο Έβρου ενθαρρύνει τις γυναίκες εργαζόμενες να υποβάλλονται σε προληπτικό γυναικολογικό έλεγχο

Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Έβρου «ΣυνεχίΖΩ»

Στους «Μύλους Θράκης» υλοποιήθηκε η πρώτη δράση ευαισθητοποίησης των εργαζόμενων γυναικών σχετικά με τη σπουδαιότητα του προληπτικού γυναικολογικού ελέγχου. Πρόκειται για μια κοινή δράση του Επιμελητηρίου Έβρου και του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Έβρου «ΣυνεχίΖΩ», που προέκυψε μέσα από το πρόσφατο Μνημόνιο Συνεργασίας που έχουν υπογράψει οι δύο φορείς.


Στο πλαίσιο της δράσης, δέκα εργαζόμενες των «Μύλων Θράκη» υποβλήθηκαν σε ολοκληρωμένο γυναικολογικό έλεγχο που διενεργήθηκε από τους ανθρώπους και την Κινητή Μονάδα του Συλλόγου «ΣυνεχίΖΩ» και υπό την εποπτεία της γυναικολόγου κας Κουτλάκη.

Ο «ΣυνεχίΖΩ» εδώ και χρόνια επιδίδεται σε έναν αγώνα ευαισθητοποίησης του γενικού πληθυσμού σχετικά με τη σπουδαιότητα των προληπτικών εξετάσεων, με έμφαση στο θέμα του καρκίνου, αλλά όχι μόνο.

«Το Επιμελητήριο Έβρου, αναγνωρίζοντας τη σπουδαία δράση του ‘ΣυνεχίΖΩ’, αλλά και την εν γένει σημασία της πρόληψης, συμπράττει με τον Σύλλογο και προσφέρει στα μέλη του τη δυνατότητα υποβολής σε προληπτικούς ιατρικούς ελέγχους. Πέρα από τις υψηλής ποιότητας ιατρικές εξετάσεις, που ευχόμαστε να έχουν πάντα καλά αποτελέσματα, η δράση εξυπηρετεί και έναν ακόμη στόχο: αυτόν της ευαισθητοποίησης του πληθυσμού γύρω από την υγεία και την προσοχή που πρέπει να δίνουμε όλοι και όλες στα σώματά μας. Ευχαριστώ θερμά τον ‘ΣυνεχίΖΩ’, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του και παραμένουμε στη διάθεσή τους με οποιοδήποτε τρόπο και πρόσφορο μέσο», δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, Χριστόδουλος Τοψίδης.

Η δράση θα υλοποιηθεί και σε άλλες επιχειρήσεις του Έβρου κατόπιν σχετικών συνεννοήσεων.


Συντάκτης Νewsroom 21 Ιουλίου, 2022 14:41

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV