Ορεστιάδα: “Λευκή νύχτα” & “Odryses Rock Festival” διοργανώνει η ΕΕΒΟΠ αυτό το καλοκαίρι!

Συντάκτης Νewsroom 12 Απριλίου, 2022 14:27

Ορεστιάδα: “Λευκή νύχτα” & “Odryses Rock Festival” διοργανώνει η ΕΕΒΟΠ αυτό το καλοκαίρι!

H Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ν. Ορεστιάδας και Περιφέρειας (ΕΕΒΟΠ) διοργανώνει το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου το πρώτο “ODRYSES ROCK FESTIVAL ORESTIADAS”!

Στο νέο μουσικό Φεστιβάλ της περιοχής της Ορεστιάδας θα συμμετέχουν 6 μουσικά σχήματα τα οποία θα ανακοινώσει εκ νέου η ΕΕΒΟΠ. Στην πρόσφατη συνέντευξη του στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ και στην εκπομπή “Πρωινή Περιπολία” ο πρόεδρος της ΕΕΒΟΠ Χρήστος Τσομπανίδης μιλώντας για την διοργάνωση της Λευκής Νύχτας προανήγγειλε και άλλη μία διοργάνωση από την ΕΕΒΟΠ αυτό το καλοκαίρι.

Νωρίτερα η ΕΕΒΟΠ είχε ανακοινώσει πως φέτος η 4η Λευκή Νύχτα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Αυγούστου 2022 και από τις 19:00 μέχρι τα μεσάνυχτα.


Αναλυτικά οι σχετικές ανακοινώσεις από την ΕΕΒΟΠ:

Το Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ν. Ορεστιάδας και Περιφέρειας ανακοινώνει την διοργάνωση τoυ “1st ODRYSES ROCK FESTIVAL ORESTIADAS 2022‘’. Το πρώτο ODRYSES ROCK FESTIVAL θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας, το διήμερο 2 και 3 Ιουλίου 2022. Θα συμμετάσχουν 6 μουσικά σχήματα. Αναλυτικό πρόγραμμα με τα ονόματα των σχημάτων που θα συμμετάσχουν, θα ανακοινωθεί με νέο δελτίο τύπου

Το Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ν. Ορεστιάδας και Περιφέρειας ανακοινώνει την διοργάνωση της ‘’4ης Λευκής Νύχτας Ορεστιάδας 2022 ‘’.Η Τέταρτη Λευκή Νύχτα της Ορεστιάδας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Αυγούστου 2022 και από τις 19:00 μέχρι τα μεσάνυχτα. Το αναλυτικό πρόγραμμα με τα δρώμενα θα ανακοινωθεί με νέο δελτίο τύπου


Συντάκτης Νewsroom 12 Απριλίου, 2022 14:27

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV