Σήμερα η σύσκεψη της Επιτροπής αγώνα για την Νοσηλευτική

Συντάκτης Νewsroom 12 Απριλίου, 2022 14:45

Σήμερα η σύσκεψη της Επιτροπής αγώνα για την Νοσηλευτική

Σήμερα Τρίτη 12 Απριλίου στις 19:00 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης η συζήτηση της Επιτροπής Αγώνα για το μέλλον της Νοσηλευτικής Σχολής του Διδυμοτείχου.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ τις προηγούμενες ημέρες ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου συγκάλεσε ο ίδιος την επιτροπή αγώνα με σκοπό να υποστηρίξει το ψήφισμα για τη Νοσηλευτική που υπογράφηκε νωρίτερα στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Διδυμοτείχου και επιπρόσθετα να ζητήσει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό και την αρμόδια υπουργό Παιδείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του radioevros.gr η σημερινή συζήτηση θα είναι κλειστή και δεν θα μεταδοθεί ζωντανά ενώ το σχετικό ψήφισμα αναμένεται να δημοσιοποιηθεί σύντομα, μόλις αποσταλεί στον Πρωθυπουργό και την Υπουργό Παιδείας.


Υπενθυμίζεται ότι την επιτροπή αγώνα αποτελούν, εκτός από τους εκπροσώπους του Δημοτικού συμβουλίου Διδυμοτείχου, ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου, οι τέσσερις βουλευτές του νομού, ο πρόεδρος της ΠΕΔ, ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και οι δύο καθηγητές της σχολής.


Συντάκτης Νewsroom 12 Απριλίου, 2022 14:45

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV