Ενημέρωση Α.Δ. Ξάνθης για τα μέτρα τάξης στον ποδοσφαιρικό αγώνα Ξάνθης-Λάρισα

Συντάκτης Νewsroom 18 Φεβρουαρίου, 2011 10:15

Ενημέρωση Α.Δ. Ξάνθης για τα μέτρα τάξης στον ποδοσφαιρικό αγώνα Ξάνθης-Λάρισα

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης σας ενημερώνει ότι, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15.02.2011/11.00’ στα γραφεία του γηπέδου της Π. Α. Ε. SKODA Ξάνθης στην οποία συμμετείχαν :


α) εκπρόσωπος της ΠΑΕ SKODA Ξάνθης,

β) εκπρόσωπος της Δ. Ε. Α. Β.

γ) εκπρόσωπος της Super League

δ) ο υπεύθυνος ασφαλείας της Π. Α. Ε. Skoda Ξάνθη

και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης,

αποφασίστηκε όπως κατά την ποδοσφαιρική συνάντηση μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ SKODA Ξάνθη και Π. Α. Ε. ΛΑΡΙΣΑ 1964 για το πρωτάθλημα SUPERLEAGUE, περιόδου 2010-2011, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 20/02/2011 και ώρα 19:30, στο γήπεδο της Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ, στα Πηγάδια – Ξάνθης» να χορηγηθούν στην Π.Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ τετρακόσια πενήντα  (450) εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της τα οποία θα διατεθούν αποκλειστικά και με δική της ευθύνη.

Υπενθυμίζεται ότι δε θα λειτουργήσουν εκδοτήρια εισιτηρίων σε καμία θύρα.

Η Π.Α.Ε. ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ 1964 υποχρεούται να ενημερώσει με κάθε πρόσφορο τρόπο και μέσο τους φιλάθλους της που προτίθενται να μεταβούν στην πόλη της Ξάνθης για παρακολούθηση του αγώνα, είτε με λεωφορεία είτε με ιδία μέσα, το αργότερο την 17:00 ώρα να βρίσκονται στον κόμβο της Εγνατίας Οδού στην ΣΕΒΑΘ Ξάνθης (ανατολική είσοδος πόλης) προκειμένου πραγματοποιηθούν οι απαραίτητοι – προβλεπόμενοι αστυνομικοί έλεγχοι και στη συνέχεια πραγματοποιηθεί συνοδεία τους στο γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα.

Κατόπιν των ανωτέρω, στους φιλάθλους της Π.Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ που δεν θα διαθέτουν εισιτήρια και σε άτομα, τα οποία δεν κατέχουν κάρτα μέλους – φιλάθλου της Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ, απαγορεύεται η πρόσβαση και η προσέγγιση στο γήπεδο διεξαγωγής του  αγώνα με οποιοδήποτε τρόπο.

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης θα ληφθούν αυστηρότατα μέτρα τάξης,  τροχαίας και ασφάλειας με προελέγχους σε επιλεγμένα σημεία και δε θα επιτραπεί σε κανένα φίλαθλο η προσέγγιση στο γήπεδο της ΠΑΕ SKODA Ξάνθης που δεν θα έχει μαζί του την κάρτα μέλους – φιλάθλου της Π. Α. Ε. SKODA Ξάνθη ή εισιτήριο και δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο για αντιπαραβολή των ατομικών τους στοιχείων.

Στους κατόχους εισιτηρίων υπενθυμίζουμε επίσης ότι, για την προστασία των φιλάθλων, των αθλητών και των λοιπών αθλητικών παραγόντων, θα διενεργείται αυστηρός έλεγχος σε όλους τους προσερχόμενους φιλάθλους και δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε οποιονδήποτε κατέχει πανό με συνθήματα, εκτός από αυτά που αναφέρονται στην αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα καθώς και οποιουδήποτε άλλου συναφούς αντικειμένου που απαγορεύεται από την σχετική περί αθλητισμού νομοθεσία (βεγγαλικά, κροτίδες καπνογόνα, εύφλεκτες ύλες και αντικείμενα που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες). Ζητούμε την κατανόηση των φιλάθλων για την τυχόν καθυστέρησή και παρακαλούμε να προσέλθουν έγκαιρα προς αποφυγή ταλαιπωρίας.


Συντάκτης Νewsroom 18 Φεβρουαρίου, 2011 10:15

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV