Αήττητες οι κορασίδες του Α.Ο. Νέας Βύσσας – Έχασαν οι άνδρες από τον Ερμογένη Ξάνθης

Συντάκτης Νewsroom 20 Νοεμβρίου, 2012 09:12

Αήττητες οι κορασίδες του Α.Ο. Νέας Βύσσας – Έχασαν οι άνδρες από τον Ερμογένη Ξάνθης

Με νίκη συνέχισε  ο Α.Ο.Ν.ΒΥΣΣΑΣ  (ΧΩΡΙΟ Αειφόρο) , στις Κορασίδες επικρατώντας εύκολα με 3-1 τον Σπάρτακο Διδ/χου.  Στο πρώτο σετ ξεκίνησαν δυνατά οι αθλήτριες του Α.Ο.Ν.ΒΥΣΣΑΣ (Χωριό Αειφόρο) αλλά οι αθλήτριες του Διδ/χου ήταν πιο αποτελεσματικές και επικράτησαν με 25-23.

Στα επόμενα δύο σετ ο Α.Ο.Ν.ΒΥΣΣΑΣ (Χωριό Αειφόρο) ήταν φανταστικός και επικράτησε με 25-17  και 25-19.


Το τέταρτο σετ ήταν πραγματικά θρίλερ καθώς ο Α.Ο.Ν.ΒΥΣΣΑΣ (Χωριό Αειφόρο) έχανε  18-10 , γύρισε το σετ και επικράτησε με 25-23.

Με πολλά παράπονα από την κακή διαιτησία του κ. Αυγίτση και του κ Μαρκίδη στο πρωτάθλημα των Γυναικών στην Ανατ. Μακεδονία και Θράκη ο ο Α.Ο.Ν.ΒΥΣΣΑΣ  (ΧΩΡΙΟ Αειφόρο) ηττήθηκε από τον Ερμογένη Ξάνθης.

Παρόλα τα προβλήματα με την διαιτησία ο ο Α.Ο.Ν.ΒΥΣΣΑΣ  (ΧΩΡΙΟ Αειφόρο) έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι μέσα στην Ξάνθη πάλεψε αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να κερδίσει τον επίσης καλό Ερμογένη. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και στο Ται μπρέικ ενώ ο ο Α.Ο.Ν.ΒΥΣΣΑΣ  (ΧΩΡΙΟ Αειφόρο) προηγούνταν με 12-14 , με ένα λάθος σφύριγμα του Διαιτητή , δύο λάθη στην υποδοχή και ένα καλό σερβίς από τον Ερμογένη το σετ το κατέκτησε ο Ερμογένης με 17-15.

Τα σετ.25-15,20-25,17-25,25-12,17-15.

Α.Ο.Ν.ΒΥΣΣΑΣ  (ΧΩΡΙΟ Αειφόρο).Μπαρμπούδη Β. Δούλια Μ. Καραχρήστου Μ.  Χατζούδη Χρ. Μπαρμπαγιάννη Χρ. Καργίδου Χρ.,Παπαναστασίου Ειρ. Ηλίεβα Κων. Καραλιόλιου Ευαγ. Νένογλου Γιάν. Μαρκίδου Φωτ.

ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ.Ρούφου Π. Μαλλιαρίδου Κ. Ιωάνου Α. Λαζαρίδου Φ. Λάτσιου Α. Χαρίσκου Χ. Ρεκάρη Ε. Χαρισιάδου Ε. Γαία Αικ. Λούκμα Αικ. Κωστελίδου Ι. Κάνλη

Στο πρωτάθλημα των Ανδρών στην Ανατ. Μακεδονία και Θράκη ο Α.Ο.Ν.ΒΥΣΣΑΣ  (ΧΩΡΙΟ Αειφόρο) ηττήθηκε από τον Ερμογένη Ξάνθης με 3-0.

Πολλά τα λάθη από το δίδυμο των διαιτητών που ήταν οι ίδιοι που σφύριξαν και το παιχνίδι των Γυναικών  Α.Ο.Ν.ΒΥΣΣΑΣ  (ΧΩΡΙΟ Αειφόρο)  Ερμογένη Ξάνθης.

Ο Ερμογένης ήταν καλύτερος σε όλους τους τομείς και επιβλήθηκε αφού βρήκε αντίσταση μόνο στα 2 πρώτα σετ.

 


Συντάκτης Νewsroom 20 Νοεμβρίου, 2012 09:12

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV