Κάλεσμα νέων μελών στον ΣΥΡΙΖΑ Σαμοθράκης

Συντάκτης Νewsroom 20 Νοεμβρίου, 2012 09:07

Κάλεσμα νέων μελών στον ΣΥΡΙΖΑ Σαμοθράκης

Ο ΣΥΡΙΖΑ Σαμοθράκης καλούμε τα μέλη μας τους φίλους μας, τους  ψηφοφόρους μας καθώς επίσης και όσους θέλουν να έρθουν σε επαφή μαζί μας, σε συνάντηση, συζήτηση το Σάββατο 24-11-2012  ώρα 6.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο SAMOTHRAKI VILAGE. Στην συνάντησή μας αυτή που γίνεται στα πλαίσια της προσυνεδριακής μας διαδικασίας θα συζητήσουμε την σημερινή  πολιτική  κατάσταση και τις θέσεις του κόμματός μας, καθώς επίσης και τα σπουδαιότερα σημεία των προσυνεδριακών μας θέσεων. Επίσης θα έχουν την δυνατότητα όσοι επιθυμούν να εγγραφούν μέλη του κόμματός μας.


Ως  γνωστόν ο  ΣΥΡΙΖΑ  την άνοιξη  θα πραγματοποιήσει το συνέδριό του που θα τον μετατρέψει από κόμμα των συνιστωσών του σ’ ενιαίο κόμμα. Σ’ ένα κόμμα σύγχρονο, δημοκρατικό, κόμμα της αριστεράς.  Σ’ ένα νέο κόμμα των κινημάτων, με  κοινωνικές ευαισθησίες, με αλληλεγγύη και με οικολογική συνείδηση.

Τα συνθήματα μας  «οι άνθρωποι πάνω από τα κέρδη» και «ένας άλλος κόσμος είναι εφικτός» δίνουν το στίγμα μας και δείχνουν τον δρόμο μας.

 

 

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

 

Σχετικές πληροφορίες στα τηλέφωνα

6974949838, 6974596189

 

ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ.  ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ  ΔΙΚΟ  ΣΟΥ  ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

 


Συντάκτης Νewsroom 20 Νοεμβρίου, 2012 09:07

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV