Πρόσκληση συμμετοχής – Στις Εκδηλώσεις του Λαογραφικού Μουσείου Σουφλίο “Τα Γνάφαλα”

Συντάκτης Νewsroom 30 Μαΐου, 2010 19:28

Πρόσκληση συμμετοχής – Στις Εκδηλώσεις του Λαογραφικού Μουσείου Σουφλίο “Τα Γνάφαλα”

«Τα Γνάφαλα» με κριτήριο τις προηγούμενες επιτυχημένες χρονιές των πολιτιστικών της καλοκαιρινών εκδηλώσεων θα ήθελε να σας ανακοινώσει το θέμα των φετινών πολιτιστικών της εκδηλώσεων «ΓΝΑΦΑΛΑ 2010». Οι φετινές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τον Ιούλιο του 2010 με την συνδιοργάνωση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ροδόπης Έβρου στο Σουφλί του Έβρου.
Σας περιμένουμε  να στηρίξετε την προσπάθεια μας και να λάβετε συμμετοχή στα παρακάτω θέματα με όποιο μέσο επιθυμείτε (ζωγραφική, ποίηση, φωτογραφία, βίντεο, κατασκευή, performance κ. α):

1ο  θέμα- Περίπατος

Ένας περίπατος  στα μέσα και στα έξω μας τοπία

2ο  θέμα- Μύθοι και  Παραδόσεις

Δημιουργώντας ιστορίες, χτίζοντας πολιτισμούς

Προθεσμία Συμμετοχών: 20 Ιουνίου 2010

Ζωγραφική – Μπορείτε να συμμετάσχετε με οποιοδήποτε μέγεθος και τεχνική μικρότερη του 35Χ50

Φωτογραφία – Μπορείτε να συμμετάσχετε με οποιοδήποτε μέγεθος και τεχνική μικρότερη του 35Χ50

Δεκτά και τα Τρίπτυχα, ή σειρές έργων σε μια θεματική.

Ποίηση -μπορεί να’ ναι ελεύθερο κείμενο, ποίημα ή ότι άλλο επιθυμείτε αρκεί να είναι τυπωμένο σε 3 αντίτυπα και καδραρισμένο το ένα από αυτά

Βίντεο -Τα βίντεο πρέπει να σταλούν σε 2 αντίτυπα. Το ένα σε μορφή avi σε Data DVD ή Data CD με τίτλους αρχής και το δεύτερο σε DVD-Pal

Μπορείτε  να λάβετε συμμετοχή και στα δύο  θέματα. Θα σας παρακαλούσαμε να στείλετε τα έργα σας έτοιμα για στήσιμο, δηλαδή σε κάδρο ή να μας ενημερώσετε με οδηγίες στο φάκελο πως θα θέλατε να παρουσιαστούν. Αν τα στείλετε ελεύθερα θα αναλάβουμε την επιμέλεια του στησίματος προσωπικά.

Όλοι  οι συμμετέχοντες πρέπει να στείλουν μαζί με το έργο τους και ένα βιογραφικό τους σημείωμα με τα προσωπικά τους στοιχεία (όνομα, επίθετο, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας, e-mail, website) όπως και μια συνοδευτική παράγραφο για το έργο τους αν αυτή υπάρχει. Με το τέλος της έκθεσης τα έργα θα αποσταλλούν πίσω στους δημιουργούς τους.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο του 2010 στο Σουφλί του Έβρου.

Ο χώρος  της έκθεσης είναι ένα παραδοσιακό  κτίσμα της περιοχής, το λεγόμενο Κουκουλόσπιτο  όπου χρησιμοποιούνταν για την εκτροφή των μεταξωσκολίκων.

Όποιος  συμμετέχοντας επιθυμεί μπορεί να παρεβρεθεί στα εγκαίνια της έκθεσης που  θα πραγματοποιηθούν στις 23 Ιουλίου  του 2010.

Ευχαριστούμε  πολύ εκ των προτέρων.

Αναμένουμε  με χαρά τις συμμετοχές σας.


Συντάκτης Νewsroom 30 Μαΐου, 2010 19:28

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV