Λαθραία Μετανάστευση: Επίσκεψη Διαρκούς Επιτροπής της Βουλής στον Έβρο

Συντάκτης Νewsroom 3 Δεκεμβρίου, 2010 10:06

Λαθραία Μετανάστευση: Επίσκεψη Διαρκούς Επιτροπής της Βουλής στον Έβρο

Την κατάσταση που επικρατεί στον Έβρο σχετικά με το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, περιέγραψε ο Νομάρχης Έβρου,  κ. Νικόλαος Ζαμπουνίδης, στον Πρόεδρο και τα μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής. Τα μέλη της επιτροπής βρίσκονται από την Πέμπτη στην περιοχή, όπου διενεργούν επί τόπου ελέγχους σε διάφορα σημεία.


«Θεωρώ πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η Διαρκής Διακομματική Επιτροπή της Βουλής της Δημόσιας Διοίκησης, επισκέπτεται σήμερα και αύριο τον Έβρο και θα έχει συναντήσεις με  φορείς που ασχολούνται με τους παράνομους μετανάστες. Έχει πολύ σημασία να ακούσουν τα μέλη της Επιτροπής όλους εμάς που όλα αυτά τα χρόνια βιώνουμε το πρόβλημα, έχουμε αποκτήσει μια ξεχωριστή εμπειρία και να δουν από κοντά τα προβλήματα, να δουν πως λειτουργούν αυτά τα κέντρα, με τι προϋπολογισμούς, με τι προσωπικό, πως δίνεται το άσυλο, ποιοι χαρακτηρίζονται οικονομικοί και ποιοι πολιτικοί πρόσφυγες και να ενημερώσουν τους βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου» δήλωσε ο κ. Ζαμπουνίδης μετά το τέλος της σύσκεψης.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής κ. Ιωάννης Βλατής, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ, τα μέλη της Επιτροπής  κ. Δημήτριος Καρύδης Βουλευτής ΠΑΣΟΚ,  κ. Σοφία Καλαντίδου Βουλευτής ΚΚΕ,  κ. Άγγελος Κολοκοτρώνης Βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ  κ. Θεόδωρος  Δρίτσας Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α (αύριο στις επισκέψεις της Επιτροπής θα πάρει μέρος και Βουλευτής-εκπρόσωπος της ΝΔ), ο Αντινομάρχης Οικονομικών-Διοίκησης –Ποιότητας Ζωής κ. Ιωάννης Παπαϊωάννου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αλεξανδρούπολης κ. Γιώργος Πολυζωίδης και η Διευθύντρια της Διεύθυνσης  Υποστήριξης του Νομάρχη κ. Ευαγγελία Κοσμαδάκη.


Συντάκτης Νewsroom 3 Δεκεμβρίου, 2010 10:06

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV