Κοπή βασιλόπιτας της Λέσχη Μοτοσικλετιστών Αλεξανδρούπολης

Συντάκτης news 23 Φεβρουαρίου, 2010 14:26

Κοπή βασιλόπιτας της Λέσχη Μοτοσικλετιστών Αλεξανδρούπολης

Η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Αλεξανδρούπολης, έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτά της παρέα με τα μέλη της Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, της ΛΕ.ΜΟ. Τυχερού, της Φ.Ε. Δράμας, της Μ.Ο. Κομοτηνής, Λ. Μ. Διδυμοτείχου, Λ. Μ. Περάμου, της Twinheads Hellas, Λ. Μ. Ορεστιάδας, ΛΕ. ΜΟΤ Σουφλίου, Λέσχη Μοτ/στων Αδριανής, Κάβειροι, Μ.Ο. Ξάνθης, Μότο Φέρρες, Μ.Ο.Τ. Καβάλας, Sex Pistons, Allbikers forum και άλλους φίλους της μοτισικλέτας, στο Ξενοδοχείο Thraki Pallace στην Αλεξανδρούπολη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, έγιναν οι απονομές των περιφερειακών πρωταθλημάτων 2009 ΜOTOCROSS και SCRAMBLE όπου τιμήθηκαν και βραβεύτηκαν οι πρωταθλητές.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπερνομάρχης Ροδόπης – Έβρου κ. Μηνόπουλος, ο αντινομάρχης τουρισμού κ. Παναγιώτης Ατζανός, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Αλεξανδρούπολης κ. Βαγγέλης Θεοδώρου και ο διοικητής της Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης κ. Καλακίκος.


Η λέσχη μοτοσυκλετιστών ευχαριστεί τα μέλη της για την βοήθεια που πρόσφεραν ώστε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς το Ξενοδοχείο Thraki Pallace που φιλοξένησε τα μέλη των συλλόγων μας αλλά και τους χορηγούς επικοινωνίας οι οποίοι στήριξαν την εκδήλωση.Συντάκτης news 23 Φεβρουαρίου, 2010 14:26

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV