Επίσκεψη μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Ορεστιάδας στον ΟΛΑ

Συντάκτης Νewsroom 26 Φεβρουαρίου, 2020 08:52

Επίσκεψη μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Ορεστιάδας στον ΟΛΑ

Μαθητές της Γ’ και Β’ τάξης του τομέα Οικονομίας και Διοίκησης του 1ου ΕΠΑΛ Ορεστιάδας, συνοδευόμενοι από καθηγητές τους επισκέφτηκαν την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020, τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης.

Πρόκειται για εκπαιδευτική ενημερωτική επίσκεψη στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ 2019, με τίτλο «Εκπαίδευση και Κατάρτιση στην Εφοδιαστική (Logistics)”, που υλοποιεί το συγκεκριμένο σχολικό ίδρυμα.

Οι μαθητές με τους συνοδούς καθηγητές τους ενημερώθηκαν για τις προοπτικές ανάπτυξης του Λιμένος Αλεξανδρούπολη, ως κέντρο διαμετακομιστικού εμπορίου, με παράλληλη ανάπτυξη επιχειρηματικών σχεδίων Logistics, που αφορά άμεσα το θέμα του σχεδίου τους αλλά και την επαγγελματική προοπτική των μαθητών που θα πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση σε εταιρείες Logistics στην πόλη Rimini της Ιταλίας. 


Οι μαθητές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην παρουσίαση που τους έκανε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης κ. Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ ο οποίος τόνισε ότι «είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική και ελπιδοφόρα η συμμετοχή μαθητών σε ένα τομέα που η χώρα έχει πραγματικά ανάγκη από ικανά στελέχη με δεξιότητες.»


Συντάκτης Νewsroom 26 Φεβρουαρίου, 2020 08:52

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV