Η κατάσταση της υγείας της 13χρονης μετά την επέμβαση

Συντάκτης Νewsroom 25 Φεβρουαρίου, 2020 18:41

Η κατάσταση της υγείας της 13χρονης μετά την επέμβαση

Για την κατάσταση της υγείας της 13χρονης από την Ορεστιάδα που τραυματίστηκε κατά την διάρκεια σχολικής εκδρομής μίλησε στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης.

Όπως γνωστοποιήθηκε η 13χρονη μπήκε την Δευτέρα το πρωί στο χειρουργείο το οποίο έγινε με την συμβολή της ιατρικής ομάδας της νευρολογικής κλινικής του νοσοκομείου για 3,5 ώρες. Ο ιατρός και διευθυντής της νευροχειρουργικής του νοσοκομείου Καβάλας ανέφερε πως η επέμβαση πήγε καλά σε γενικές γραμμές ωστόσο η μετεγχειρητικά θα κριθεί πόσο επιτυχημένη ήταν η επέμβαση, σύμφωνα με τον κ. Κλειτσιώτη.

Ο κ. Κλειτσιώτης χαρακτήρισε την περίπτωση της 13χρονης πολύ δύσκολη και σοβαρή, ανέφερε πως οι γιατροί κάνανε το ανθρωπίνως δυνατό και τόνισε πως τα αποτελέσματα θα φανούν από την μετεγχειρητική της πορεία.


Όπως δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου η μικρή θα παραμείνει στο νοσοκομείο περίπου μία εβδομάδα και αργότερα θα πάει σε κέντρο αποκατάστασης. Κλείνοντας εξέφρασε την ευχή για γρήγορη ανάρρωση της 13χρονης.


Συντάκτης Νewsroom 25 Φεβρουαρίου, 2020 18:41

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV