Δωρεάν παιδιατρικοί ιατρικοί έλεγχοι στην Σαμοθράκη

Συντάκτης Νewsroom 7 Ιουλίου, 2020 11:08

Δωρεάν παιδιατρικοί ιατρικοί έλεγχοι στην Σαμοθράκη

Δωρεάν προληπτικός παιδιατρικός, οφθαλμολογικός και οδοντιατρικός έλεγχος, από την Δευτέρα 13 έως και την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020, στη Σαμοθράκη.

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σαμοθράκης σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τον Ιατρικό Σύλλογο Έβρου και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Έβρου, διοργανώνουν την δράση «Προληπτική Ιατρική/Οδοντιατρική ¨Ιπποκράτης¨» υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Υγείας».
Στα πλαίσια της δράσης θα διενεργηθεί ΔΩΡΕΑΝ προληπτικός παιδιατρικός, οφθαλμολογικός και οδοντιατρικός έλεγχος για παιδιά στη Σαμοθράκη από 13 έως 17 Ιουλίου 2020.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Δράση Προληπτικής Ιατρικής/Οδοντιατρικής «Ιπποκράτης»
• Ημέρες και ώρες λειτουργίας δράσης: την Δευτέρα 13 έως και την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020, από τις 8:30 έως τις 13:30 στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου.


Η πρωτοβουλία Προληπτικής Ιατρικής εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας «Ο-ΠΑΠ στη Γειτονιά», που υλοποιεί ο ΟΠΑΠ σε συνεργασία με τοπικούς Ιατρικούς Συλλόγους που ως στόχο έχει να ανταποκριθεί σε βασικές ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, όπως η προα-γωγή και η διασφάλιση της υγείας ενηλίκων και παιδιών μέσω προληπτικών διαγνωστικών εξε-τάσεων. Ο ΟΠΑΠ αποτελεί διαχρονικά σταθερό υποστηρικτή της ελληνικής κοινωνίας και οικο-νομίας. Με επίκεντρο τη νέα γενιά, η στρατηγική Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας βασίζε-ται στους πυλώνες της Υγείας, του Αθλητισμού και της Απασχόλησης, εξυπηρετώντας ουσιαστι-κές ανάγκες και υλοποιώντας αποτελεσματικές παρεμβάσεις.

Για την υλοποίηση της δράσης το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα διαθέσει:
Το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» το οποίο θα στελεχώνονται από εθελοντές γιατρούς και Οδοντιάτρους καθώς και από νοσηλευτικό ή άλλο προσωπικό του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες και ραντεβού στο τηλέφωνο : 25510 98097 – Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σαμοθράκης από την Τρίτη 7 Ιουλίου έως και Παρασκευή 10 Ιουλίου και ώρες (Ώρες: 09:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.).


Συντάκτης Νewsroom 7 Ιουλίου, 2020 11:08

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV