Δειγματοληπτικοί έλεγχοι σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Ορεστιάδας

Συντάκτης Νewsroom 26 Σεπτεμβρίου, 2021 10:32

Δειγματοληπτικοί έλεγχοι σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Ορεστιάδας

Δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου της Covid-19 στις Τοπικές Κοινότητες Στέρνας, Κυπρίνου, Κομάρων του Δήμου Ορεστιάδας

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας Covid-19 και για την ορθότερη εκτίμηση της επιδημιολογικής κατάστασης στο Νομό Έβρου, η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου σε συνεργασία με την Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ, τον Δήμο Ορεστιάδας και τις Τοπικές Κοινότητες Στέρνας, Κυπρίνου, Κομάρων διοργανώνει δωρεάν μαζικές δειγματοληψίες (rapid tests) για τον κορονοϊό.

Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν:
Την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021, ώρες 10:00 έως 12:00 στο χώρο του Ιατρείου, στην Τοπική Κοινότητα Στέρνας και Την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021, ώρες 9:30 έως 11:00 στην Δημοτική Βιβλιοθήκη, στην Τοπική Κοινότητα Κυπρίνου και την ίδια μέρα από τις 11:30 έως 13:00 στην αίθουσα του ΚΑΠΗ, στην Τοπική Κοινότητα Κομάρων.

Οι πολίτες θα προσέρχονται στο προαναφερόμενο σημείο, φορώντας μάσκα, έχοντας μαζί τους τον προσωπικό αριθμό υγείας ΑΜΚΑ και δηλώνοντας το κινητό τους τηλέφωνο. Τα θετικά κρούσματα στον ιό θα ενημερώνονται μέσω τηλεφώνου.

Οι παρούσες δράσεις έχουν στόχο την έγκαιρη ανίχνευση περιστατικών, με γνώμονα πάντα την προστασία της υγείας των πολιτών, καθώς δεν χρειάζεται να μετακινηθούν σε νοσοκομείο, διαγνωστικά κέντρα κλπ., ενώ παράλληλα παρέχει σημαντική αποφόρτιση του συστήματος Υγείας.Συντάκτης Νewsroom 26 Σεπτεμβρίου, 2021 10:32

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV