Παρουσίαση του Βιβλίου “ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ”

Συντάκτης Νewsroom 19 Απριλίου, 2010 11:20

Παρουσίαση του Βιβλίου “ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ”

Το βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου και οι Εκδόσεις Παπαζήση, σε συνεργασία με το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων και Ανάπτυξης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Υγιεινή και Ασφάλεια της Εργασίας,  το Εργαστήριο Υγιεινής και Προστασίας Περιβάλλοντος του Τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ, το Οικονομικό Επιμελητήριο Θράκης και την υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου, σας προσκαλούν την παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Λάμπου με τίτλο: ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΙΗΣΗ Οικονομία του Φόβου και της Παρακμής, που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις Εκδόσεις Παπαζήση.Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 6 Μαΐου 2010 στην Αλεξανδρούπολη (στις 7:00 το απόγευμα στο βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου, Βενιζέλου 41) και την Παρασκευή 7 Μαΐου 2010 στην Κομοτηνή (στις 7:00 το απόγευμα στο βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου, Ορφέος 21).

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι κ.κ. Γιώργος Χαντζηκωνσταντίνου, Καθηγητής Οικονομικών του Τμήματος Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Ιωάννης Κ. Μουρμούρης, Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης του ΔΠΘ,
Θ.Κ. Κωνσταντινίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής Ιατρικής του ΔΠΘ, Χρήστος Νίκας, Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας και Ανδρέας Καφετζής, Επιχειρηματίας. Την εκδήλωση θα κλείσει ο συγγραφέας κ. Κώστας Λάμπος.
Η συζήτηση στην Αλεξανδρούπολη συντονίζεται από τον κ. Μενέλαο Μαλτέζο, Οικονομολόγο, Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θράκης και στην Κομοτηνή από τον κ. Σίμο Πετρίδη, Οικονομολόγο,  Αντιπρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θράκης.


Συντάκτης Νewsroom 19 Απριλίου, 2010 11:20

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV