Ο Rous live στο KOO KOO

Συντάκτης Νewsroom 22 Απριλίου, 2010 10:45

Ο Rous live στο KOO KOOΟ Rous, ο πρώτος καλλιτέχνης που έγινε γνωστός μέσα από το Jumping Fish της Cosmote μετά την κυκλοφορία του πρώτου

του δίσκου ξεκινά μαζί με την μπάντα του μια σειρά εμφανίσεων στο ΚΟΟ ΚΟΟ κάθε Παρασκευή του Μαΐου.
Εκτός από το « Εξαιρέσεις» που τόσο έχει αγαπηθεί, ο Rous θα παρουσιάσει και το υπόλοιπο υλικό του δίσκου, μιας ακουστικής κιθαριστικής rock υπόθεσης με κάποιες ηλεκτρονικές προσθήκες. Ο, κατά κόσμον Γιώργος Γεωργιάδης, ενσωματώνει τις επιρροές του από το πάνθεον της rock (από Bob Dylan και Beatles μέχρι Radiohead και Beck) και την αγάπη του για την indie folk, κυρίως για τον Elliott Smith και τον Tim Buckley για να δημιουργήσει ένα προσωπικό είδος rock, ακατέργαστο, απέριττο και διαποτισμένο με την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό ενός σκεπτόμενου, δημιουργικού νέου ανθρώπου.
Όπως όλοι οι νέοι μουσικοί, έτσι και ο Rous δικτυώθηκε αρχικά μέσω των social networks, από τα οποία «αλιεύτηκε» από το Jumping Fish. Μετά την καταπληκτική πορεία του «Εξαιρέσεις» στο ραδιόφωνο και την word-of-mouth επέκτασή του, οι εμφανίσεις του Rous στο Κοο Κοο είναι μια ιδανική ευκαιρία να έρθει το κοινό σε επαφή και με τα επόμενα αγαπημένα του τραγούδια.

 

πηγή : www.tralala.gr


Συντάκτης Νewsroom 22 Απριλίου, 2010 10:45

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV