Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑ!

Συντάκτης Νewsroom 24 Απριλίου, 2010 13:33

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑ!

Είναι πλέον επίσημο. Η Ρούλα Κορομηλά, η άλλοτε «εθνική παρουσιάστρια» αποφάσισε να κάνει δυναμικό come back στα τηλεοπτικά δρώμενα, με την παρουσίαση του live του “Greek Idol”.  Έπειτα από την σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Alpha για το θέμα, η Ρούλα επιστρέφει και μάλλον επιστρέφει για να μείνει. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η Ρούλα Κορομηλά που αγαπήθηκε όσο κανείς άλλος από το τηλεοπτικό κοινό, παρουσιάζοντας τα πιο επιτυχημένα ζωντανά προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης, θα κάνει την έναρξη του πρώτου live του “Greek Idol”, τη Δευτέρα 26 Απριλίου στις 21.00». Το δελτίο τύπου του σταθμού της Κάντζας, εστάλη πριν λίγες μέρες και πλέον απομένει να δούμε και πρακτικά την μεγάλη επιστροφή της Ρούλας στο τηλεοπτικό τοπίο. 

Η ίδια, την προηγούμενη εβδομάδα, βρέθηκε στα τηλεοπτικά πλατό του ‘Greek Idol‘ για να δει με τα ίδια της τα μάτια, το χώρο όπου θα λάβει χώρα το τηλεοπτικό της come-back.  Πρόκειται για ένα τεράστιο στούντιο χωρητικότητας 400 ατόμων,  με κάμερες τελευταίας τεχνολογίας κι ένα τεράστιο Video wall. Η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια, συζητά πλέον τις τελευταίες λεπτομέρειες με τους υπεύθυνους της εκπομπής ούτως ώστε τη μεγάλη βραδιά να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα. Άλλωστε η Ρούλα, είναι γνωστό πως στο παρελθόν, έχει υπάρξει κάτι παραπάνω από τελειομανής. Τώρα δε, που ετοιμάζεται να επιστρέψει μετά από τόσα χρόνια, δεν πρόκειται να ανεχτεί ούτε το παραμικρό λάθος. 


Πρώτος της καλεσμένος θα είναι ο κολλητός της φίλος, Γιάννης Πλούταρχος, που σε μία εμφάνιση έκπληξη θα τραγουδήσει και τα κομμάτια από τον καινούργιο του δίσκο.

πηγη:http://www.msn.gr


Συντάκτης Νewsroom 24 Απριλίου, 2010 13:33

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV