Σε ποιο σημείο θα απολαύσετε εσείς την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο;
Μετά το εντυπωσιακό αστρονομικό φαινόμενο των Περσειδών που μας καθήλωσε χθες κάτω από τον γεμάτο πεφταστέρια ελληνικό ουρανό, σειρά σήμερα παίρνει η Πανσέληνος!
- Ξάνθης ΛΑ’ ΕΠΚΑ Αρχαιολογικός Χώρος Αβδήρων 12-8-2011: Αστροβραδιά-παρατήρηση του βραδινού ουρανού. 13-8-2011: 19.00 μ.μ. Ιστορικός περίπατος-Αστροβραδιά
- Έβρου ΙΘ’ ΕΠΚΑ Αρχαιολογικός Χώρος Ζώνης 20.00 μ.μ..έως 24.00: Εκδήλωση με τζαζ μουσική
- Έβρου (Νήσος Σαμοθράκη) ΙΘ’ ΕΠΚΑ Ιερό Μεγάλων Θεών Σαμοθράκης 20.00 μ.μ. έως 24.00: Ο χώρος ανοικτός για το κοινό
- Στον αρχαιολογικό χώρο της Καλής Βρύσης στη Δράμα, το Μουσικό Γυμνάσιο Δράμας θα παρουσιάσει μουσική παράσταση με τίτλο «Κοντά στο Διόνυσο με το φεγγάρι».
- Στη Θάσο θα παραμείνει ανοιχτός ο αρχαιολογικός χώρος της Αρχαίας Αγοράς, ενώ στο Αρχαιολογικό Μουσείο θα διοργανωθεί μουσικό αφιέρωμα στον Μάνο Χατζηδάκι.


