Ο Διαμαντής Παπαδόπουλος υποψήφιος δήμαρχος Ορεστιάδας – “ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΝΕΑ ΞΑΝΑ” ο συνδυασμός του

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 1 Φεβρουαρίου, 2023 03:10

Ο Διαμαντής Παπαδόπουλος υποψήφιος δήμαρχος Ορεστιάδας – “ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΝΕΑ ΞΑΝΑ” ο συνδυασμός του

Τα social media επέλεξε για να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για το Δήμο Ορεστιάδας ο Διαμαντής Παπαδόπουλος, ήσυχα και αθόρυβα ομολογουμένως, αφού η αλήθεια είναι πως το ανακαλύψαμε εντελώς τυχαία. Η πολυσυζητημένη ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη του δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη πριν λίγους μήνες και οι έντονες αντιπαραθέσεις που ακολούθησαν, οδήγησαν τελικά στο αναμενόμενο αποτέλεσμα. Ένας ακόμη υποψήφιος δήμαρχος προστίθεται, έτσι, στη λίστα για τη διεκδίκηση του Δήμου Ορεστιάδας στις 8 Οκτωβρίου, μαζί με όσους επισήμως έχουν ανακοινώσει μέχρι στιγμής τις υποψηφιότητές τους (Β. Μαυρίδης, Μ. Γκουγκουσκίδου, Χ. Καζαλτζής).

Ο κ. Παπαδόπουλος ονόμασε τον υποψήφιο συνδυασμό του “ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΝΕΑ ΞΑΝΑ” με σήμα που θυμίζει τα βελάκια του “fast forward”, υποδηλώνοντας προφανώς πως έχει σκοπό να …τρέξει γρήγορα μπροστά. Το σύνολο της οπτικής ταυτότητας συμπληρώνουν οι τρεις πρώην δήμοι: Βύσσα (με μεγαλύτερα γράμματα και διαφορετική γραμματοσειρά, άγνωστο για τι), Κυπρίνος και Τρίγωνο, με το σύνθημα “Ο Δήμος αλλάζει…“.


Πάντως ο ίδιος δεν έχει κάνει προς το παρόν κάποια επίσημη δήλωση ή ανακοίνωση, παρά μόνο δια των σελίδων που από χθες το μεσημέρι εμφανίστηκαν ξαφνικά στο Facebook και στο Instagram, όπου αποκαλύφθηκε το όνομα του υποψηφίου συνδυασμού με φωτογραφίες του κ. Παπαδόπουλου. Μοναδική δήλωση, τρόπον τινά, αποτελεί ο χαιρετισμός, του ιδίου ή κάποιου διαχειριστή, στο εναρκτήριο μήνυμα της σελίδας: Hello World – Hello Orestiada!, καθώς και η διατύπωση πως “Η Ορεστιάδα Νέα Ξανά διεκδικεί το Δήμο Ορεστιάδας στις εκλογές του 2023 με επικεφαλής τον Διαμαντή Παπαδόπουλο”.

Εντύπωση, τέλος, προκαλεί ότι μέσα στις πρώτες 14 ώρες σχεδόν που είναι ενεργές οι σελίδες δεν έχουν ανταπόκριση από χρήστες, αφού στο Facebook υπάρχει μόνο ένας ακόλουθος (ο συντάκτης του παρόντος), ενώ στο Instagram μόνο 4 άτομα, ενδεικτικό του γεγονότος πως δεν έχουν γνωστοποιηθεί ευρέως. Σημειωτέον δε, πως ούτε και ο ίδιος ο κ. Παπαδόπουλος έχει κοινοποιήσει ακόμα από τους προσωπικούς λογαριασμούς του τις εν λόγω σελίδες.


Συντάκτης Νίκος Πατούνας 1 Φεβρουαρίου, 2023 03:10

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV