Χρυσό Βραβείο στα Best City Awards απέσπασε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Νοέμβριος 30, 2018 10:08

Χρυσό Βραβείο στα Best City Awards απέσπασε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης συμμετείχει στην πιο μαζική γιορτή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Best City Awards που αναδεικνύει τις ευφυείς και καινοτόμες πόλεις, στην κατηγορία διεκδικώντας ένα βραβείο στην κατηγορία Υποδομές & Αστική Ανάπλαση.

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης κατάφερε να αποσπάσει το Χρυσό Βραβείο στην χθεσινή απονομή των Best City Awards στην κατηγορία “Aστική Aνάπλαση, Xώροι Aναψυχής” όπου συμμετείχε για τη μετατροπή του πρώην στρατοπέδου “Παρμενίων” στο πρότυπο οικοπάρκο Αλτιναλμάζη.

Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κωνσταντίνος Γκοτσίδης εκ μέρους του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Ευάγγελου Λαμπάκη.

Δεκάδες αξιόλογων (ευφυών και καινοτόμων) πρακτικών από όλη την Ελλάδα αναδεικνύονται στα Best City Awards και σε μία μεγαλειώδη τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε εχθές, Πέμπτη 29 Νοεμβρίου στις 20.30 το απόγευμα στο Σεράφειο Δήμου Αθηναίων.

Οι 80 περίπου ελληνικές πόλεις και οι επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν στην χθεσινή τελετή αποτελούν φωτεινά παραδείγματα σε διαφορετικούς τομείς λειτουργίας, είναι ευφυείς, αειφόρες και οικονομικά βιώσιμες.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Νοέμβριος 30, 2018 10:08

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200
Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV

Εγγραφείτε στο Newsletter