Χρίσμα και στήριξη στην υποψηφιότητα Μέτιου έδωσε ο Πρωθυπουργός – Η Δήλωση του Περιφερειάρχη

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 16 Ιανουαρίου, 2023 11:59

Χρίσμα και στήριξη στην υποψηφιότητα Μέτιου έδωσε ο Πρωθυπουργός – Η Δήλωση του Περιφερειάρχη

Την απόλυτη και ξεκάθαρη στήριξή του στον νυν Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο έδωσε ο πρωθυπουργός με μια σύντομή απάντησή του κατά την συνέντευξη Τύπου το Σάββατο στην Αλεξανδρούπολη.

Με αυτόν τον τρόπο ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε και πάλι χρίσμα στον Χρήστο Μέτιο για τις ερχόμενες περιφερειακές εκλογές, καθώς ο κ. Μέτιος ανακοίνωσε ήδη πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος για την θέση του Περιφερειάρχη.

Στην ερώτηση που του τέθηκε για το αν παρέχει ξανά χρίσμα και στήριξη στο πρόσωπο και την υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπως και τον Οκτώβριο του 2018, ο Πρωθυπουργός απάντησε: “Ναι. Είναι ορισμένες απαντήσεις οι οποίες είναι μονοσύλλαβες. Έχω πολύ καλή άποψη και εξαιρετική σχέση με τον Χρήστο Μέτιο. Πιστεύω ότι έχει προσφέρει σημαντικές
υπηρεσίες στην Περιφέρεια. Και θα απολαμβάνει της στήριξής μας στις επόμενες περιφερειακές εκλογές
“.


Ακολούθησε και η δήλωση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου αναφορικά με τη στήριξη της υποψηφιότητάς του ως Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη για τη στήριξη της υποψηφιότητάς μου ως Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στις περιφερειακές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου.

Η εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού, και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, της μεγαλύτερης παράταξης της χώρας, μου δίνει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη για τη συνέχιση του έργου που παράγουμε ήδη για τον τόπο και τους πολίτες της Περιφέρειάς μας.

Ένα έργο αναπτυξιακό, με κοινωνικό πρόσημο, που σχεδιάζουμε και υλοποιούμε με τρόπο συστηματικό και μεθοδικό και το οποίο αθροίζεται στον κεντρικό σχεδιασμό της Κυβέρνησης για την περιοχή μας.

Για μια Ανατολική Μακεδονία και Θράκη που αξιοποιεί τα μεγάλα της πλεονεκτήματα, που διαδραματίζει κομβικό ρόλο στην ευρύτερη γειτονιά της, που αποτελεί προορισμό για ανθρώπους και επιχειρήσεις.

Για μια Ανατολική Μακεδονία και Θράκη που παράγει, αναπτύσσεται και ευημερεί.»


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 16 Ιανουαρίου, 2023 11:59

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV