Τα ξεχωριστά κάλαντα του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Ορεστιάδας!

Συντάκτης Νewsroom 22 Δεκεμβρίου, 2022 11:33

Τα ξεχωριστά κάλαντα του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Ορεστιάδας!

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους επαγγελματίες αλλά και τους πολίτες σήμερα, Πέμπτη, το πρωί στην αγορά και τους κεντρικούς δρόμους της Ορεστιάδας

Ξεχωριστά και διαφορετικά κάλαντα που οι καλαντιστές δεν έχουν κουμπαρά και δεν ζητάνε φιλοδώρημα αλλά μαζί με τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τις ευχές δίνουν και μοιράζουν μηνύματα και ξεχωριστά “δωράκια”!

Όπως μας ενημέρωσαν ακροατές του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ, τα παιδιά του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Ορεστιάδας σήμερα γυρνάνε στην αγορά για τα κάλαντα χωρίς όμως να έχουν κουμπαρά. Αντί να παίρνουν φιλοδώρημα χαρίζουν όμορφα μηνύματα για διάφορα σύμβολα των γιορτών και ξεχωριστά, συμβολικά και αρωματικά χειροποίητα “δωράκια”: δεντρολίβανο στολισμένο.


Μία πολύ όμορφη και ξεχωριστή κίνηση από το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ορεστιάδας το οποίο μάλιστα πριν λίγες ημέρες συμμετείχε στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις «Αγγέλων Φως» στην πλατεία της Ορεστιάδας όπου και πάλι υπήρξε σχετική θεματική για τα αρωματικά – φαρμακευτικά φυτά και τις ευεργετικές τους ιδιότητες στην υγεία μας με ενημέρωση από τις Γεωπόνους του σχολείου και με παρόμοιες κατασκευές-δωράκια!


Συντάκτης Νewsroom 22 Δεκεμβρίου, 2022 11:33

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV