Ανανέωσε για δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ ο Κωνσταντινίδης

Συντάκτης Νewsroom Ιούνιος 13, 2018 14:28

Ανανέωσε για δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ ο Κωνσταντινίδης

Την ανανέωση του συμβολαίου του Δημήτρη Κωνσταντινίδη για τη θέση του λίμπερο ανακοίνωσε το ΤΑΑ ΠΑΟΚ.

Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας για τα επόμενα δυο χρόνια με τον αθλητή Δημήτρη Κωνσταντινίδη.Ο ύψους 1,88μ. Ορεστιαδίτης λίμπερο, ο οποίος ήταν αναπόσπαστο μέλος της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα (2016-17) και το κύπελλο (2018), αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στην προσπάθεια του Δικεφάλου για την επιστροφή στην κορυφή και μια καλή ευρωπαϊκή πορεία. Θυμίζουμε ότι ο ταλαντούχος λίμπερο ξεκίνησε από τον Α.Ο.Ορεστιάδας με τον οποίο αγωνίσθηκε σε όλες τις κατηγορίες ενώ έχει περάσει στο παρελθόν για ένα χρόνο και από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης δήλωσε:
“Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και τιμή που θα συνεχίσω στον ΠΑΟΚ. Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Κατσαρή και τον κ. Τσαλόπουλο, και γενικά όλη τη διοίκηση, για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου.

Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω κάθε μέρα να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου για να επαναφέρουμε την ομάδα στην κορυφή και να κατακτήσουμε όλους τους στόχους μας”.

Έχει φορέσει το εθνόσημο στις μικρές εθνικές ομάδες, αγωνιζόταν στην ομάδα της Ορεστιάδας από την περίοδο 2009-10 μέχρι και την σεζόν 2015-16 (εξαίρεση το 2010-11 που φόρεσε τα χρώματα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης). Από τη σεζόν 2016-17 είναι παίκτης του Δικεφάλου, με τον οποίο κατέκτησε 1 πρωτάθλημα και 1 κύπελλο Ελλάδος.


Συντάκτης Νewsroom Ιούνιος 13, 2018 14:28

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200
Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV

Εγγραφείτε στο Newsletter