Βίτσας: Η Δημοτική Αρχή αμήχανη παρακολουθεί τις ενέργειες του Υπουργείου και της Περιφέρειας

Συντάκτης Νewsroom 13 Σεπτεμβρίου, 2019 20:15

Βίτσας: Η Δημοτική Αρχή αμήχανη παρακολουθεί τις ενέργειες του Υπουργείου και της Περιφέρειας

Κριτική στα αντανακλαστικά της νέας δημοτικής αρχής εξαπέλυσε ο πρώην Δήμαρχος Σαμοθράκης Αθανάσιος Βίτσας ορμώμενος από την σημερινή υπογραφή σύμβασης του Υπουργείου Ναυτιλίας με την Zante Ferries για τη δρομολόγηση του πλοίου “Αδαμάντιος Κοραής”.

Ο κ. Βίτσας χαρακτηρίζοντας πρωτοφανή την ακτοπλοϊκή κρίση που αντιμετωπίζει από τις 7 Αυγούστου το νησί της Σαμοθράκης κατηγορεί την Δημοτική αρχή για απουσία ενεργειών και προτάσεων που θα βοηθήσουν στην επίλυση της προβληματικής σύνδεσης του νησιου.

Χαρακτηρίζει την διοίκηση Γαλατούμου δέσμια πολιτικών ισορροπιών και εσωστρέφιας με κλίση στα social media και βάζει στο κάδρο ως συνεργό και τον έτερο πρώην Δήμαρχο Γιώργο Χανό:

Σήμερα υπογράφηκε από τον Υπουργό Ναυτιλίας κο Ι. Πλακιωτάκη σύμβαση με Ναυτιλιακή Εταιρία για εκτέλεση δρομολογίων στη γραμμή Σαμοθράκη – Αλεξανδρούπολη μέχρι 31.10.2019
Παρά το γεγονός ότι από τις 7.08.2019 ζούμε μια πρωτοφανή κρίση στα ακτοπλοϊκά μας η νέα δημοτική αρχή παραμένει αμήχανη, χωρίς ενέργειες και προτάσεις, παρακολουθώντας τις ενέργειες του Υπουργείου και της Περιφέρειας.
(Υπενθυμίζουμε ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή πρότεινε από την πρώτη στιγμή επίσημα και δημόσια τη λύση στην οποία σήμερα οδηγηθήκαμε)
Η νέα δημοτική αρχή δέσμια λεπτών και μή, ισορροπιών δεν ανακοίνωσε καμμία πρωτοβουλία. Κλήθηκε σε πολλές συναντήσεις. Η κυβέρνηση έδωσε ευκαιρίες αλλά ο Δήμαρχος παραμένει εσωστρεφής, εγκλωβισμένος στο προεκλογικό κλίμα μετρώντας τα like στο fb μαζί με την “think tank” που τον πλαισιώνει ασφυκτικά. (ΣΗΜ. ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ)
Ο δε έταιρος συγκυβερνήτης, αρχηγός της τρίτης παράταξης μετά την επιτυχία (!) του εκλογικού αποτελέματος που επιδίωξε με ζήλο, εξαντλημένος αλλά όχι επαρκώς ικανοποιημένος όπως δείχνει, δεν ασχολήθηκε με το τεράστιο πρόβλημα της ακτοπλοικής κρίσης. “Ακούμε” μόνο τη σιωπή του (!!!) και παρατηρούμε την αγωνιώδη προσπάθειά του να πείσει ότι αυτός θα κάνει κουμάντο επί των δικών του παλιών προτεραιοτήτων …
Η κρίση και το πρόβλημα απαιτούσαν και απαιτούν άμεσες ενέργειες και διαχείριση. Είναι έκτακτη η κατάσταση και όχι απ αυτές που δεν θα μπορούσε να έχει κάποιος την απαίτηση λύσεων από μια νέα δημοτική αρχή.


Συντάκτης Νewsroom 13 Σεπτεμβρίου, 2019 20:15

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV