Τι είπαν Payatt-Τοψίδης στην σημερινή τους συνάντηση στο Επιμελητήριο Έβρου

Συντάκτης Νewsroom 13 Σεπτεμβρίου, 2019 19:18

Τι είπαν Payatt-Τοψίδης στην σημερινή τους συνάντηση στο Επιμελητήριο Έβρου

Θέματα διημερούς συνεργασίας ήταν στην ατζέντα της συνάντησης του Πρέσβη των ΗΠΑ Geoffrey Payatt και του προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλου Τοψίδη

Στο Επιμελητήριο Έβρου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου κ. Χριστόδουλου Τοψίδη με τον Πρέσβη των Η.Π.Α. κ. Geoffrey R. Pyatt, ο οποίος συνοδευόταν και από τον Γενικό Πρόξενο των Η.Π.Α. στη Θεσσαλονίκη, κ. Gregory Pfleger.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα διημέρους συνεργασίας, όπως η δημιουργία διαμετακομιστικού κέντρου στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, η αξιοποίηση των ιαματικών λουτρών με την προσέλκυση τουριστικών επενδύσεων στο χώρο αυτό, καθώς επίσης και η πρόταση του Επιμελητηρίου Έβρου για την προσέλκυση και εγκατάσταση στο Βόρειο Έβρο, Κέντρου Έρευνας και Καινοτομίας στο αντικείμενο της αγροτικής παραγωγής και διατροφής, από Αμερικανική εταιρία του κλάδου.

Καταλήγοντας, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να πραγματοποιηθεί μια νέα συνάντηση στο εγγύς μέλλον προκειμένου να συζητηθούν και να επανεκτιμηθούν οι όποιες επενδυτικές και αναπτυξιακές προτάσεις προκύψουν για την ευρύτερη περιοχή.


Συντάκτης Νewsroom 13 Σεπτεμβρίου, 2019 19:18

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV