Τουριστική εκστρατεία της ΠΑΜΘ στη Γάνδη

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 31 Οκτωβρίου, 2023 11:42

Τουριστική εκστρατεία της ΠΑΜΘ στη Γάνδη

Στο πλαίσιο διεξαγωγής σημαντικών δράσεων τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης στο εξωτερικό διοργανώθηκε την περασμένη Πέμπτη στο ξενοδοχείο Ghent Marriott Hotel στη Γάνδη του Βελγίου, το Greek Tourism & Gastronomy Workshop.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Tourism Media Events (TME) με τη στήριξη του Υπουργείου Τουρισμού και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων. Κατά τη διάρκεια αυτής της πρωτοβουλίας με βασικό στόχο την προώθηση της Περιφέρειας ως ιδανικού προορισμού 4 εποχών, πραγματοποιήθηκε μία σειρά από νευραλγικές Β2Β συναντήσεις με αντιπροσώπους των μεγαλύτερων ταξιδιωτικών γραφείων του Βελγίου, γνωστούς τουριστικούς πράκτορες της χώρας καθώς και ειδικούς στο σχεδιασμό ταξιδιωτικών εμπειριών. Οι εν λόγω εκπρόσωποι του τουριστικού κλάδου ενημερώθηκαν για όλα τα ξεχωριστά πλεονεκτήματα της ΠΑΜΘ, στο πλαίσιο της τουριστικής καμπάνιας της με κεντρικό μήνυμα «Αγκαλιά Γεμάτη Ελλάδα».

Τοπία & ιστορία
Τα μέλη της Ομάδας Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης που παρευρέθηκαν στις συναντήσεις ήταν ο Γιώργος Παναγόπουλος και η Πάττυ Κωνσταντινίδου, η οποία πραγματοποίησε ξεχωριστή παρουσίαση υπογραμμίζοντας τα κυριότερα πλεονεκτήματα της περιοχής, από τα ασύλληπτα τοπία και τη μεγαλειώδη ιστορική κληρονομιά. Ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Υγείας Θανάσης Τσώνης παρευρέθηκε επίσης στη συνάντηση.


Οι συμμετέχοντες στο Greek Tourism & Gastronomy Workshop έζησαν μια ξεχωριστή ταξιδιωτική εμπειρία στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης ανακαλύπτοντας τη φυσική ομορφιά, την πλούσια ιστορία αλλά και την εντυπωσιακή πολιτιστική κληρονομιά αυτού του προικισμένου τόπου. Ένα σπάνιο κράμα από σαγηνευτικά τοπία, τόπους λατρείας και αρχαιολογικά αξιοθέατα, παραδόσεις, θρησκείες αλλά και ζεστούς ανθρώπους συνεπήρε τους παρευρισκόμενους που αφέθηκαν σε μία «Αγκαλιά γεμάτη Ελλάδα».

Τουριστικό πλάνο προβολής
To Greek Tourism & Gastronomy Workshop στη Γάνδη αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου πλάνου τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, το οποίο βασίζεται στην καμπάνια με κεντρικό μήνυμα «Αγκαλιά Γεμάτη Ελλάδα».

Βασική στόχευση είναι η βελτίωση και η ανανέωση της εικόνας της ΠΑΜΘ στη βελγική αγορά, προκειμένου να προβληθούν τα πλεονεκτήματα του τόπου και να ενταχθεί στους καταλόγους των επαγγελματιών διαφόρων κατηγοριών τουρισμού, αλλά και των μεμονωμένων ταξιδιωτών.

Πηγή: xronos.gr


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 31 Οκτωβρίου, 2023 11:42
Swiss Approval

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV