Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Δέλτα Έβρου και Σαμοθράκης

Συντάκτης Νewsroom 7 Ιανουαρίου, 2019 10:08

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Δέλτα Έβρου και Σαμοθράκης

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η Απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Σταθάκη και του Αναπληρωτή Υπουργού Σωκράτη Φάμελλου για την Συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Δέλτα Έβρου και Σαμοθράκης.

Σύμφωνα με την Απόφαση, στο Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Δέλτα Έβρου και Σαμοθράκης, ορίζονται ως μέλη οι κάτωθι:

Αθανασιάδης Ανδρέας του Ιάκωβου, Περιβαλλοντολόγος με αναπληρωτή τον
Νικοκάβουρα Χαρίλαο του Ιωάννη, ΠΕ Περιβάλλοντος στη Διεύθυνση Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος και Βιοποικιλότητας του ΥΠΕΝ.

Γκότσης Νικόλαος του Σταύρου, ως εκπρόσωπος του Δήμου Αλεξανδρούπολης, με αναπληρωτή τον Αετόπουλο Κυριάκο του Νικολάου, ως εκπρόσωπο του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Εξακουστός Κωνσταντίνος του Αναστασίου, ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, με αναπληρώτρια την Ζάχαρη Ζηνοβία του Κωνσταντίνου, ως εκπρόσωπο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Καραμανίδης Αθανάσιος του Κωνσταντίνου, Γεωτεχνικός – Δασολόγος, ως εκπρόσωπος της επιστημονικής κοινότητας με αναπληρωτή τον Πιστόλα Γεώργιο του Κωνσταντίνου, Γεωτεχνικό – Δασολόγο, ως στέλεχος δημόσιας υπηρεσίας.

Χατζάκη Μαρία του Στυλιανού, Βιολόγος – Οικολόγος, ως εκπρόσωπος της ακαδημαϊκής κοινότητας με αναπληρωτή τον Γκιουμουσίδη Χρήστο του Κωνσταντίνου, Δασολόγο, ως εκπρόσωπο της επιστημονικής κοινότητας.
Κατσαδωράκης Γεώργιος του Ευάγγελου, ως εκπρόσωπος των Μη Κυβερνητικών Περιβαλλοντικών Οργανώσεων (Μ.Κ.Ο.), με αναπληρωτή τον Καψάλη Ελευθέριο του Παναγιώτη, ως εκπρόσωπο των Μη Κυβερνητικών Περιβαλλοντικών Οργανώσεων (Μ.Κ.Ο.).

Γιαραμάνης Χρήστος του Σταύρου, ως εκπρόσωπος του Ορειβατικού Συλλόγου Σαμοθράκης, με αναπληρώτρια την Μπαμπούρα Κρυσταλλένια του Ιωάννη, ως εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Έβρου.

Πρόεδρος του Δ.Σ. ορίζεται ο Αθανασιάδης Ανδρέας του Ιάκωβου.

Η θητεία του Προέδρου και των μελών του παραπάνω συγκροτηθέντος Διοικητικού Συμβουλίου είναι τριετής με δυνατότητα ανανέωσης.


Συντάκτης Νewsroom 7 Ιανουαρίου, 2019 10:08

Συνεντεύξεις

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV