Αυτόκλητος εκλογολόγος

Συντάκτης Χάρης Κανταρίδης 7 Ιανουαρίου, 2019 09:55

Αυτόκλητος εκλογολόγος

Να μαστε πάλι εδώ….

Καλοί μου αναγνώστες γεια σας!
Σήμερα νιώθω μια έντονη παρόρμηση να σας μεταφέρω τις ειλικρινείς ευχές μου για ένα όμορφο και δημιουργικό 2019, γεμάτο υγεία!


Μαζί με τις ευχές, όμως, πρέπει να σας πω και το γεγονός ότι αυτή η στήλη πρέπει να τελειώσει τη σύντομη πορεία της. Γιατί η ζωή είναι όλο εκπλήξεις και ανατροπές!

Μην ανησυχείτε βέβαια. Προσωπικά θεωρώ την εξέλιξη αυτή ως θετική.

Μετά την κάθοδο του γιου μου Άγγελου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Δημοτική Επαναφορά” με επικεφαλής το Χρήστο Καζαλτζή και την ανάληψη από μέρους μου, ενεργού ρόλου στη προεκλογική εκστρατεία, νομίζω ότι θα ήταν τουλάχιστον αντιδεοντολογικό, το να συνεχίσω να αρθρογραφώ με αμιγώς εκλογικά θέματα.

Θέλω πραγματικά να σας ευχαριστήσω που διαβάζατε τις όποιες αναλύσεις έκανα αυτό τον καιρό, είτε συμφωνούσατε μ αυτές, είτε όχι.

Προσπάθησα, η στήλη να αποτελεί μια ανεξάρτητη φωνή και όχι δογματική, τηρώντας ίσες αποστάσεις  απ’ όλους, εκφράζοντας τις προσωπικές μου απόψεις και μόνο!

Επιθυμώ, βέβαια, να ευχηθώ σε όλους όσους θα κατέλθουν στον εκλογικό στίβο, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, με έναν έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα, χωρίς ιδιοτέλειες, παρασκηνιακούς παραγκωνισμούς και ανέξοδες υποσχέσεις!

Χρέος μας είναι να δείξουμε το δύσκολο και καθαρό δρόμο, να προτείνουμε, να επιχειρηματολογήσουμε, να συνθέσουμε και να συνδιαμορφώσουμε το μοντέλο εκείνο και τις πρακτικές που θα συμβάλλουν στην έξοδο από το τέλμα, της μικρής αλλά και αγαπημένης κοινωνίας που ζούμε, δίνοντας τη δυνατότητα στις γενεές που θα ακολουθήσουν, να αισθάνονται υπερηφάνεια, όπως νιώθουμε εμείς για τους προγόνους μας!

Σας ευχαριστώ θερμά,
Κανταρίδης Χάρης


Συντάκτης Χάρης Κανταρίδης 7 Ιανουαρίου, 2019 09:55

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV