Το λιμενικό διέσωσε 64 άτομα συνολικά σε Σαμοθράκη και Αλεξανδρούπολη

Συντάκτης Νewsroom 25 Ιουνίου, 2019 13:46

Το λιμενικό διέσωσε 64 άτομα συνολικά σε Σαμοθράκη και Αλεξανδρούπολη

Εξήντα τέσσερα άτομα συνολικά εντόπισαν και έσωσαν εχθές Δευτέρα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής στη θαλάσσια περιοχή της Αλεξανδρούπολης.

Στον εντοπισμό και τη διάσωση είκοσι έξι  αλλοδαπών προέβησαν, χθες Δευτέρα 24/6/2019 , στελέχη του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή δυτικά ν. Σαμοθράκης, πνευστή λέμβο με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων. Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα του ανωτέρω σκάφους προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των εν λόγω αλλοδαπών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα ΑλεξανδρούποληςΠροανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης.

Επιπρόσθετα, σε μία ακόμη περίπτωση, στελέχη του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής Αλεξανδρούπολης προέβησαν χθες στον εντοπισμό και τη διάσωση τριάντα οκτώ  αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εντόπισε πνευστή λέμβο, με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων. Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα του ανωτέρω σκάφους προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των εν λόγω αλλοδαπών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα Αλεξανδρούπολης. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης.

 


Συντάκτης Νewsroom 25 Ιουνίου, 2019 13:46

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV