Α. Δημοσχάκης: «Οι Εβρίτες να συμμετάσχουν στις εθνικές εκλογές»

Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 25 Ιουνίου, 2019 15:54

Α. Δημοσχάκης: «Οι Εβρίτες να συμμετάσχουν στις εθνικές εκλογές»

Ο βουλευτής Έβρου και εκ νέου υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία Αναστάσιος Δημοσχάκης μίλησε σήμερα στον αέρα του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ και απάντησε στις ερωτήσεις και στα θέματα που του έθεσε  η Σταυρούλα Αγελαδαράκη για την υποψηφιότητα του και για θέματα όπως η οικονομία, το δημογραφικό και η προκλητικότητα της Τουρκίας.

Στο κοινοβουλευτικό έργο που επιτέλεσε τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια ως βουλευτής και εκπρόσωπος του Έβρου στο κοινοβούλιο αναφέρθηκε αρχικά ο κύριος Δημοσχάκης μιλώντας για τεσσεράμισι δημιουργικά χρόνια, αναδεικνύοντας τα προβλήματα των Εβριτών και του Έβρου, μιας περιοχής ευαίσθητης αλλά και νευραλγικής. Αναφέρθηκε ακόμη στην επόμενη ημέρα με νέα κυβέρνηση αλλά και στην προσωπική χαρά του να εκπροσωπεί τον τόπο του.

Επιπρόσθετα ο κύριος Δημοσχάκης κλήθηκε να απαντήσει για τα θέματα που υπάρχουν με την γείτονα χώρα Τουρκία και το προσφυγικό κάνοντας λόγο για το τρίπτυχο που αποτελεί το όραμά του – άμυνα και ασφάλεια στον Έβρο, πρόοδος και ανάπτυξη στον νομό και αναγέννηση των χωριών – και μίλησε για την συζήτηση που είχε κατά την σημερινή επίσκεψή του στην Αστυνομία Ορεστιάδας για θέματα που απασχολούν τις μονάδες. Ο κ. Δημοσχάκης εξήγησε τα μέτρα και τον σχεδιασμό για την φύλαξη των συνόρων τα οποία έχει εντάξει και η Νέα Δημοκρατία στο πρόγραμμά της μεταξύ άλλων και με τα τεχνικά μέσα και τον εξοπλισμό που θα δοθούν στην ελληνική αστυνομία. Όσον αφορά τα πρόσφατα επεισόδια με τις τουρκικές προκλήσεις έκανε μία εκτενή αναφορά στις τωρινές σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας αλλά και στην σχέση που θα πρέπει να έχουν ως γείτονες.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην οικονομία, τον ΦΠΑ,την ανεργία και το δημογραφικό ως θέματα που ταλανίζουν ιδιαίτερα και τον νομό. Χαρακτήρισε το θέμα του δημογραφικού “βόμβα που το φιτίλι καίγεται σε γοργούς ρυθμούς” με το πρόβλημα είναι μεγάλο στον Έβρο και ειδικά στον βόρειο Έβρο. Δήλωσε ότι και ο ίδιος έχει αναδείξει το πρόβλημα μέσα στη βουλή και εξήγησε τα μέτρα που περιλαμβάνει η Νέα Δημοκρατία στο πρόγραμμα της.

Κλείνοντας ο κ. Δημοσχάκης έστειλε ένα μήνυμα στον κόσμο καλώντας τον να συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία της 7ης Ιουλίου, να συμμετάσχουν στην γιορτή της δημοκρατίας που είναι οι εθνικές εκλογές καθώς θα καθορίσουν το μέλλον των παιδιών τους και της χώρας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και ζήτησε την ψήφο και την εμπιστοσύνη των Εβριτών.

Ακούστε όλα όσα είπε ο Αναστάσιος Δημοσχάκης στον αέρα του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ:


Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 25 Ιουνίου, 2019 15:54

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV