Θετικός στον κορονοϊό ο δήμαρχος Τρικκαίων – την Πέμπτη ήταν στον Έβρο

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 29 Νοεμβρίου, 2021 18:47

Θετικός στον κορονοϊό ο δήμαρχος Τρικκαίων – την Πέμπτη ήταν στον Έβρο

Θετικός στον κορωνοϊό είναι ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου, όπως ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα ο ίδιος μέσω Facebook.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Παπαστεργίου βρέθηκε την Πέμπτη στον Έβρο, και συγκεκριμένα στην Ορεστιάδα μαζί με την κ. Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη και την Υφυπουργό Παιδείας κ. Ζέτα Μακρή. Για το λόγο αυτό, και ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης κοινοποίησε άμεσα την ανακοίνωση του κ. Παπαστεργίου “Ενημερωτικά, για προληπτικό έλεγχο όσων ήρθαν σε επαφή“, όπως έγραψε χαρακτηριστικά.

Swiss Approval

Σημειώνεται πως ο δήμαρχος Τρικκαίων είναι πλήρως εμβολιασμένος και έτσι μέχρι στιγμής δεν έχει συμπτώματα, πλην ενός συναχιού, ωστόσο όπως εξηγεί, είναι ακόμη νωρίς.

«Εμβολιαστείτε, προσέχετε και όλα θα πάνε καλά» είναι το μήνυμά του προς τους πολίτες.

Αναλυτικά ο κ. Παπαστεργίου αναφέρει:

«Καλώς το παιδί! Και επίσημα θετικός στον covid από σήμερα (με pcr), αρχίζω να σκέφτομαι πώς θα περάσω τόσες μέρες στο σπίτι.
Έκανα ήδη backup στον υπολογιστή, έβαλα τα λαμπάκια στο μπαλκόνι (με on/off από το κινητό!) που τόσες μέρες με κυνηγούσε η Σούλα και δεν τα έβαζα, έφτιαξα τρίτο προφίλ στο fb γιατί χρωστάω 2.000-3.000 αιτήματα φιλίας (sorry, ναι ξέρω, πρέπει να φτιάξω σελίδα), και πάτησα ήδη το πολύμπριζο που τροφοδοτεί πικάπ και ενισχυτές.
Το youtube παραδόξως μου βγάζει διαφημίσεις για πλέξιμο (!!!) αλλά προς το παρόν πατάω το skip adv. Φυσικά κάθε εναλλακτική πρόταση, δεκτή!
Συμπτώματα πλην ενός συναχιού δεν έχω, αλλά ξέρω πως είναι νωρίς ακόμη.
Παράλληλα έχω εμπιστοσύνη και στον Astra και στον Zeneca.Τί τους πήραμε δύο μαζί;!
Εμβολιαστείτε, προσέχετε και όλα θα πάνε καλά!»


Συντάκτης Νίκος Πατούνας 29 Νοεμβρίου, 2021 18:47

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV